Sedat Peker Yakalandı Mı? Son Dakika

Her Pazar günü yeni bir video yayınlayan Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bu Pazar video yayınlamaması sonucu yakalandığı iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Aslında Sedat Peker attığı tweetlerden birinde uzun bir yolculuğa çıkacağını ve bir süre video atamayabileceğini ifade etmişti. Eğer ki doğru bir bilgi ise Telegram sayfası üzerinden yakalanmadığına dair bir açıklama yaptığı iddia ediliyor. Sedat Peker yakalandı mı

sedat peker yakalandi mi son dakika

Gazeteci Barış Pehlivan, Peker’in Dubai polisi tarafından gözaltına alındığını ileri sürmüştü. Avukatları ise geçtiğimiz gün yakalandığı yönündeki iddialar için “Henüz bulunduğu yerde ve kendisine yönelik herhangi bir operasyon yok” şeklinde bir açıklama yaptı. Birtakım kaynaklar MİT ve Birleşik Arap Emirlikleri polisi tarafından yapılan operasyonla yakalanıp gözaltına alındığını yazsa da avukatları henüz gözaltı ve yakalanma gibi bir durumun olmadığını iddia ediyorlar. Konuyla ilgili sahte fotoğraflar ve sahte hesaplar üzerinden yapılan açıklamalar ise sürekli çıkabiliyor. Seda Peker yakalandı haberlerinin kesin bir kaynağı yok.

Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili ne yaşandığı ise kesin olarak ortaya çıkacak gibi görünüyor. Birkaç gün beklemek gerektiğini düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir