Şehinşah Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Birçok şarkıcı ile düet yapan ve kendi şarkılarıyla da öne çıkan şarkıcı Şehinşah kimdir ? Türkçe rapin yükselen isimleri arasına adını kazımayı başaran şarkıcı Şehinşah Gerçek adı nedir sorusu çok merak edilenler arasında. Gerçek adı Ufuk Yıkılmaz olan Şehinşah imza attığı eserlerle büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Rap müzik şarkıcısının hakkındaki bilgiler de takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte Şehinşah’ın hayatı hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sehinsah kimdir gercek adi nedir

“Kralların kralı” anlamı olan Şehinşah adını kullanan rapçi müzikle uğraşmasının yanı sıra çizgi roman ve renklendirme ile de ilgileniyor. 1986 Erzincan Kamah doğumlu olan Ufuk Yıkılmaz sahne adı olarak Şehinşah takma adını kullanmaktadır. Grafiti sayesinde de rap müzikle tanışan ve kendisini bu kültürün içerisinde bulan başarılı rapçi Youtube’da 16,17 ve 20 milyonluk şarkılara imza atmayı başarmıştır. Oğlak burcu olan şarkıcı, henüz küçük yaşlarda, 9 yaşındayken rap müzik ile tanışmıştır. 1998 yılında ise ilk demo şarkısı ile profesyonel rap müzik hayatına adım atmıştır.

Kıskanç, Yak Yak Yak ve Pirana gibi parçalarla daha fazla kitleye ulaşmayı başarmıştır. Haremeyn Alamut, , Hiphop Okulu, Özgürlük Güvercini Ölümtape, Tape İn 25bin, Bilinmeyen Artizzzler ft. Hayki & Fieber, Kapatıyoruz ve Deev gibi birçok albüm ve şarkılara imza atmıştır.şehi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir