Selçuksports Güvenilir Mi, Güvenli Mi?

Selçuksports maç yayınların anlık olarak yapıldığı ve milyonlarca kişinin de bu yayınları takip ettiği bir platformdur. Bu yayınları nasıl yaptığı ise bilinmemektedir.

selcuksports guvenilir mi guvenli mi

Selçuksports kimdir ve nereden yayın yapmakta olduğu bilinmemekle birlikte bunlarla ilgili birçok söylenen şey mevcut. Söylediklerinden dolayı kendisinin Fenerbahçeli olduğu ve bu sebeple sevilmediği dahi söylenebilir. Selçuksports yasal mı diye sorulacak olursa da bu kişi ya da kişiler kaçak bir yayıncılık yaptığı için yasal bir iş yapmadıkları aşikardır. Bu yayınların peşine düşülse de bu kişi veya kişiler tahminen ülkemizde olmadığı için de yakalanmıyor ve yayınlarına devam ediyor.

En çok merak edilenlerden biri de Selçuksports güvenilir mi konusudur. Bu yayınları izleyenler için virüs bulaşması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? eğer ki izlemek için uygulamaları indiriyorsanız bu uygulamalar sizi takip edebilme yetkisine sahip olabilecektir. Web sitesi üzerinden anlık olarak izliyorsanız ve indirme yapmıyorsanız bu biraz daha güvenilir olabileceği gibi çerezlere izin veriyorsanız veya bir şeyler indirmeniz isteniyorsa bu da virüs bulaşabilme ihtimalini doğurabilecektir.

Sonuç olarak web sitesi veya uygulamanın ücretsiz olarak sunulması demek ya reklama maruz kalmanız ya da bir çeşit virüslere maruz kalmanız demektir. Belki de cihazınıza sızarak bilgileriniz ele geçiriliyor olabilir. Ama sadece reklamlar üzerinden kazanç sağlanıyor olabilmesi de mümkündür. Bu tamamen yayıncıya kalmış bir durumdur. Bu gibi durumlarda en güvenli durum ise bu yöntemlere hiç başvurmamak denebilir. Alternatif ve daha hızlı yöntem ise yine legal olmadığı gibi IP TV gibi uygulamardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir