Semicenk Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Düşer aklıma isimli şarkı ile Spotify gibi listelerde ilk 10a girmeyi başaran ve merak edilen isimlerden olan Semicenk kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

semicenk kimdir nereli gercek adi nedir

Düşer aklıma, Kalbim usandı, Sen kaldın ve Yüzü Tanıdık Değil gibi parçaların sahibi olan şarkıcı Semicenk kimdir ? O Ses Türkiye yarışmasına katılan kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken bir şarkıcı olan Semicenk gerçek adı nedir gerçek adı Cenk Baş olup sahnede bu ismi kullanmaktadır.

O Ses Türkiye sahnesinde performansını sergileyen Cenk Baş, Paramparça şarkısını seslendirmişti. Semicenk nereli ? Aslen Ordulu olan Cenk Baş yoğun ilgiyle izlenen “O Ses Türkiye” yarışmasında çeyrek final eleme turunu geçerek yarı finale yükselmişti. O Ses Türkiye sahnesinde ilk performansını sergileyen Cenk Baş, Paramparça isimli şarkıyı seslendirmişti. Yarışmada, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise’yi döndürmeyi başaran Cenk Baş, seslendirdiği parçayla da seyircilerin beğenisini kazandı.Türkiye’de yoğun ilgiyle izlenen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında seyircilerin oylama heyecanı başlarken gözler, Ordu’dan yarışmaya katılan Cenk Baş’a çevrildi. Başarılı performansı ile tüm jüri üyelerini etkileyen Ordulu genç isim Cenk Baş, yarı finalde yarışmaya hak kazandı.Binlerce kişinin yarışarak ilerlediği ve eleme usulü yapılan yarışmada birçok eşleşme ve elemeden geçip yarışmaya devam etmeye hak kazanan ve Hadise’nin takımında yer alan Cenk Baş’ın yarı final performansı merakla bekleniyor.

Bu şarkıcı hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir