Serenay Aktaş Kimdir?

Serenay Aktaş Kimdir?

Doğum Adı: Serenay Aktaş
Doğum Tarihi: 1 Ekim 1993
Doğum Yeri: Bakırköy, İstanbul, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu: 171 cm
Kilosu: 59 kg
Meslek: Oyuncu, futbolcu, model

Hakkında:

Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993’te İstanbul’da doğdu. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer alan ve bu konudaki ilgisi ve yeteneği ile dikkat çeken Aktaş halen eğitim çalışmalarını da sürdürmektedir.

Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanı sıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay aynı zamanda çok yetenekli bir bayan futbolcudur. Evet ilk duyulduğunda garipsenebilecek bu özellik Serenay Aktaş’ın çok yönlü kişiliğininde bir yansıması. Aktaş ilk olarak Zeytinburnuspor Kulübünde görev aldıktan sonra Fatih Vatan Lisesi’nde başarılı bir sezon geçirmiştir. Şu an 1207 Antalyaspor’da görev yapmaktadır.

SerenayAktas1207 Antalyaspor

Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını ilerde yayınlamayı düşünüyor.
Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş son dönemde televizyonun dikkat çekici projelerinden bir tanesi olan “Kanıt” dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Ayrıca Umut yolcuları, Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe, Alemin Kıralı, Kalbim Seni Seçti gibi çokça bilinen projelerde bölüm oyuncusu olarak görev almıştır. Asıl projesi olan Arka Sıradakiler dizisinde ana cast olarak yer alan Aktaş, “Gülüm” karakterini canlandırmıştır. Arka Sıradakilerden sonra Muhteşem Yüzyıl’da “Ayşe Hatun” karakterini canlandırmıştır. Son olarak Survivor 2014’te izleyeceğimiz Serenay’ın her daim dillendirdiği bir özelliği ise annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliği ile başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.

– Babası yoğun Galatasaraylı. Küçükken bile maçlara giderlermiş. Futbol sevgisi oradan geliyormuş.
– Serenay da babası gibi yoğun bir Galatasaraylı.
– Küçüklüğünden beri futbol oynuyor.
– Bir abisi var. Fakat birbirlerinin tersi. Küçükken maçlara gittiklerinde uyurmuş.
– Hagi, Alex de Souza, Drogba, Elmander, stiline en yakın olduğu için beğendiği futbolcularmış. Seyyar bir forvet olduğunu söylüyor.
– 15 yaşındayken Zeytinburnu’nda futbola oynamaya başlamış. Daha sonra iki sezonunu da başka takıma geçmiş. Şu anda 1207 Antalyaspor’da.

Fotoğrafları:

View post on imgur.com

LJQ8YHB

serenayaktas

2YM5EXA

HWIEZwq

serenayaktastwitter

serenay-aktas-survivor-2014

RIGvNzF

serenayaktas-gogus-frikik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir