Sling Puck Hızlı Sapan Oyunu Nedir?

Canınız sıkıldığında o anı keyifli bir hale getirmek isteyenler için yeni bir eğlenceli oyun var Sling Puck! SlingPuck adlı oyun, gençlerin olduğu gibi her yaştaki yetişkinlerin bir araya geldiğinde oynayacakları, aynı zamanda da oynadıkça tekrar tekrar oynamak isteyecekleri bir oyun.

sling punc hizli sapan oyunu 2

Oyunun kuralları basit ve kolay. Sling Puck Satın Al Tıpkı tavla pulları gibi pullarla oynanıyor ve oldukça keyifli bir oyun. Hızlı sapan olarak da adlandırılıyor.

Sling Puck Oyun Kuralları
Oyun 2 kişiyle oynanıyor.
Siyah ve beyaz taşlardan birini seçiyorsunuz.
Her oyuncunun kendi tarafında olan lastikten faydalanarak, oyunun orta kısmındaki delikten kendinize ait olan taşları en kısa sürede karşı oyuncunun alanına itmeye çalışıyorsunuz. Bu oyunda hızlı olan kazanır!

Amaç, mümkün olan en kısa zamanda, karşı kamptaki kampındaki tüm fişleri geçirmek. Hızlı slingpuck sadece tek elle oynanabilir.

Pullar elle itilmez ve sadece lastik sapan kullanılarak itebilirsiniz. Elle iten oyundan çıkarılır. Her oyuncu eşit olarak taşla başlar yani oyuna 5 pul ile başlar, pozisyon alır veya kampındaki taşları isteği köşeye dizebilir. Her iki oyuncunun da aynı anda oyuna başlaması gerekmektedir.

Sling Puck Nereden Satın Alınır?
Yurt dışında çok popüler olan ve oynanan ürünün satışı Türkiye’de yeni başladı. Ürüne en uygun fiyatla güvenli bir şekilde ulaşmak göz atmak ve satın almak isterseniz linkini aşağıda veriyoruz.

Sling Puck Hızlı Sapan Oyunu:
https://www.netavantaj.com/sling-puck-hizli-sapan-oyunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir