Sunpet Kime Ait

TV’lerde Sunpet’te depoların Opet kalitesi ile dolduğu reklamları yayınlanmaya başladı. Reklamların çıkmasıyla dikkatleri üzerine çeken Sunpet kime ait ?

sunpet kimin

Opet tarafından yapılan açıklamaya göre; SUNPET, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu’ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu’nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır. Sunpet kimin sorusunun en net cevabı budur. Bir OPET markasıdır ve Anadolu’da kendi markası yerine bu alt markası ile hizmet verilmektedir.

Sunpet Opet Farkı nedir diye de çok merak edilmektedir. Yakıt kalitesinin aynı olduğu ve aynı yerden temin edilerek dağıtım yapılmaktadır. Ancak bu alt markanın biraz daha ucuz olarak satıldığı bilinmektedir. İstasyon kalitesinin de biraz daha düşük kalitede olduğu bilinmektedir. Arka arkaya aynı markadan tekrar istasyon koyulamadığı için de alt markalarla satış yapmanın planlandığı da düşünülüyor. Bir düşünceye göre de çok bilinen ana markaların şehir içinde ve büyük şehirlerde istasyon açma izni olduğu ve Anadolu’da bu markalarla satış yapamadıkları düşünülmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir