Etiket Arşivi: Avril Lavigne Boyu Kaç Cm?

Avril Lavigne Kimdir?

Avril Lavigne Kimdir?

Doğum adı: Avril Ramona Lavigne
Takma Adı: Avie, Av, Abbie
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1984
Doğum Yeri: Belleville, Ontario, Kanada
Burcu: Terazi
Boyu: 155 cm
Kilosu: 50 kg
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kahverengi
Ölçüleri: 86-61-81 cm
Ayakkabı Numarası: 40,5 cm
Çalgılar: Vokal, elektro gitar, akustik gitar, piyano , davul
Tarzlar: Modern rock, pop punk, pop rock, power pop, teen pop, alternatif rock
Meslek: Şarkıcı, Sözyazarı, Gitarist, Aktris, Model, tasarımcı
Ebeveynleri: Jean-Claude Joseph Lavigne (baba), Judith-Rosanne “Judy” (anne)
Kardeşleri: Matthew (erkek kardeş), Michelle (kız kardeş)
İlişkileri: Jesse Colburn, Deryck Whibley, Wilmer Valderrama, Justin Murdock, Brody Jenner, Chad Kroeger (nişanlandı)

Avril Lavigne kapak cover photo Avril Lavigne Kimdir?

Hakkında:

 Avril Lavigne Kimdir?Avril Ramona Lavigne (okunuşu: evrıl laviin; d. 27 Eylül 1984; Belleville, Ontario), Kanadalı rock şarkıcısı, müzisyen ve söz yazarı. 2006 yılında Canadian Business dergisine göre Lavigne Hollywood’da yaşayan yedinci en zengin Kanadalıdır.  Avril Lavigne’in ailesi Quebec kökenlidir, buna karşın kendisi Fransızca bilmemektedir.  Şarkıcının ismi Fransızca söylenişe uygun olarak evrıl laviin şeklinde telaffuz edilir. Lavigne’in ilk albümü olan Let Go, 2002 yılında çıktı. İkinci ve üçüncü albümleri Under My Skin ve The Best Damn Thing ise sırasıyla 2004 ve 2007 yıllarında çıktı. Bu albümlerin ikisi de Billboard 200 listesinde ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Avril Lavigne’in bu listelerde en üst sıraya yerleşen şarkıları Complicated, Sk8er Boi, I’m With You, My Happy Ending, Nobody’s Home, Keep Holding On, Girlfriend, Hot. Lavigne’nin 2010 yılı Haziran ayı içerisinde yeni albümünü piyasaya sürdü. Lavigne, 31.12.2010 yılında Dic Clark’s NYE’de What The Hell adlı şarkının konserini verdi. 2011 yılında ikinci single’ı “Smile” adlı şarkısını çıkarmıştır.1 Mart 2012’de hayranlarına bir sürpriz yaparak Goodbye adlı şarkısına kısa film çekmiştir.

Lavigne’in vejeteryan olduğu bilinmektedir. Fakat, 2007 yılında yapılan bir röportajda Lavigne, et yemeyi tercih etmediğini söylemiş bununla beraber, vejateryanlıkla ilgili bir yorum yapmamıştır.

Gençken Napanee’de gittiği bir pizza restoranında yediği yeşil zeytin parçalı pizzanın onun en sevdiği yiyecekler arasında yer aldığı, kendisine ait olanUnder My Skin Bonez adlı belgeselde belirtilmiştir. Fakat buna ek olarak Avril Lavigne sesine zararlı olacağını düşündüğünden dolayı fazla pizza tüketmemektedir. Avril Lavigne’in ünlü olmasından sonra Kanada’da gittiği pizza restoranı pizzalarından birinin ismini Lavigne’e ithaf etmiştir. Hatta restorana gelen müşteriler hatıra defterine Avril ile ilgili görüşlerini yazmaktadır.

Avril Lavigne’in sol bileğinde bir yıldız dövmesi bulunmaktadır. Bu dövmenin deseni ayrıca onun ilk albümünün kapağında da kullanılmıştır. Çalışma arkadaşı ve yakın dostu olan Ben Moody de bu dövmeden taşımaktadır. 2004 yılının sonlarında Lavigne, sağ bileğine, içerisinde D harfi olan pembe kalp şeklinde bir dövme daha yaptırdı. D harfi kocasının isminin baş harfini simgelemekteydi. Sol kolunda kendi giyim markası olan “Abbey Dawn” yazısı bulunmaktadır.

Her ne kadar diğer eski gitaristi Evan Taubenfeld ile adı dedikodulara karışsa da Avril böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bununla birlikte Taubenfeld, resmi internet sitesinde Avril Lavigne’in dünyadaki en önemli arkadaşı olduğunu açıkladı. Taubenfeld Avril’in evlendikten sonra çıkardığı Girlfriend ve The Best Damn Thing adlı single’larının kliplerinde de yer almaktadır. Avril Lavigne, J-14 adlı bir dergiye ilk öpücüğünü 14 yaşındayken verdiğini söyledi. Şubat 2004’de Kanadalı şarkıcı, Sum 41 grubunun solisti Deryck Whibley ile görüldü. 27 Haziran 2005’de nişanlandılar.

Whibley, Lavigne’e Venedik’de bir gondol gezisi sırasında evlenme teklif etti. İkili, 110 misafirin katıldığı bir katolik töreniyle 15 Temmuz 2006’daKaliforniya-Montecito’da Bella Liliybelle adlı malikanede dünya evine girdi. Lavigne-Whibley çifti 17 Eylül 2009 tarihinde boşanma kararı aldı ve bu karar Lavigne’nin resmi Myspace sayfasında hayranlarına duyuruldu. Boşanma kararından kısa bir süre sonra; 9 Ekim 2009 tarihinde çift resmi olarak boşandı. Lavigne ne kadar ilk yıllarında ne kadar asi görünsede sonradan içindeki dişiliği ortaya bırakmıştır. 2009 yılında bir değişime uğrayan Lavigne, hayranları tarafından hem ilgi çekmiş hemde dışlanmıştı. Bazı hayranları bu değişimin ona yakıştığını söylese de asi kız tarzının geçmesi hayranlarını asi yapmıştı.

2012 yılında Chad Kroeger ile nişanlandı.

Avril Lavigne’nin Bilinmeyenleri:

  • Avril her gece yatmadan önce en az bir saat kendi kendine şarkı söylüyor. Bunu sesini korumak için yaptığını söylüyor.Yine aynı nedenle klimalı, ısıtıcılı yerlerde bulunmaktan kaçınıyor..
  • ”My Happy Ending” adlı şarkının video klibinde rol arkadaşıyla öpüşmesi gerekiyormuş. Yönetmenin tüm ısrarına rağmen Avril’in isteğiyle öpüşme sahnesi senaryodan çıkarılmış.
  • Asla televizyon seyretmiyor. Konser ve turnelerden TV seyretmeye vakit ayıramadığını ve bundan hiç şikayetçi olmadığını söylüyor.
  • Kaldığı otellerden sabun,minyatür içki,kalem vs. gibi oda malzemelerini aşırmak gibi kötü bir huyu var. Mutlaka bir şeyler yürütüyor.
  • Avril,her müzikte dans edemiyor..Dans etmesi için Oasis veya Darkness çalması şart. Alkollüyken komik danslar yapabiliyor ve bundan hiç utanç duymuyor.
  • Sevdiği müzik grupları sorulduğunda ilk olarak Blink 182..Sum 41..ve System Of A Down’ı söylüyor..
  • Takma adı Avie..
  • İki yıl önce adını taşıyan bir virüs bilgisayarlara musallat olmuştu..Önce bilgisayarın koruma programını çökerten virüs ardından da kullanıcının Avril’ın web sitesinden başka bir siteye bağlanamamasına neden olmuştu..
  • Avril albümü çıkmadan önce yeni şarkıları konserlerde çalmıyor..çünkü hayranlarının konserde kendisine eşlik etmelerini tercih ediyor.
  • Avril’in sol bileğinde bir yıldız dövmesi bulunuyor..Aynı dövmeden Arkadaşı Ben Moody’de var. Sağ bileğinde ise D harfi sevgilisi Deryck Whibley’i simgeliyor..
  • Avril başlarda turneye çıkarken yanına bir çanta dolusu kravat alıyormuş..Sonra kravat takmayı tamamen bırakmış..Çünkü bunun moda olmasını ve bu konunun müziğinden daha fazla konuşulmasını istememiş.
  • ”Complicated” ve ”Losing Grip” adlı şarkılarının klibinde aynı pantolonu giydi..
  • Tam bir sigara bağımlısı. İçkiyle de arası iyi.
  • Şu sıralar Deryck’le Beverly Hills’te aldıkları evde oturuyor..İkili her an evlenebilir.
  • 13 yaşındayken ünlü kanadalı şarkıcı Shania Twain ile düet yaptı.
  • MTV’deki Total Reques Live programında el hareketi yapınca kanalın patronları ile arasında tartışma çıktı..
  • Aslında o tartışmalara çok alışkın..Gece kulüblerinde karıştığı kavgalardan birini bakın nasıl anlatıyor: ”Bir gece kulübte eğlenirken kızın teki beni itti..Yere düştüm..Güvenlik görevleleri geldiğinde kavgaya devam ediyorduk..Kızın üstünde olduğum için dışarı atılan ben oldum.

Diskografi:

Albümler

  • Let Go, (2002)
  • Under My Skin, (2004)
  • The Best Damn Thing, (2007)
  • Goodbye Lullaby, (2011-2012)

Single’lar

  • Complicated, (2002)
  • Sk8er Boi, (2002)
  • I’m With You, (2002)
  • Losing Grip, (2003)
  • Don’t Tell Me, (2003)
  • My Happy Ending, (2004)
  • Nobody’s Home, (2004)
  • He Wasn’t, (2004)
  • Knocking Heavens Door, (2004)
  • Fall to Pieces, (2005)
  • Girlfriend, (2007)
  • When you’re Gone, (2007)
  • Hot (2007)
  • The Best Damn Thing, (2008)
  • Black Star, (2009)
  • Alice, (2010)
  • What The Hell,2010
  • Smile, 2011
  • Wish You Were Here, 2011
  • Goodbye, 2012
  • Push(Sadece Japonyada), 2012

Turneler:

  • Try to Shut Me Up Tour (2003)
  • Mall Tour (2003)
  • Bonez Tour (2004–2005)
  • Promational Tour (2007)
  • The Best Damn Tour (2008)
  • Promotional Tour (2010/2011)
  • The Black Star Tour (2011)

Filmografi:

Yıl Film Rol Diğer Notlar
2006 The Flock Beatrice Belle Küçük Bir Rol
2006 Over the Hedge Heather Seslendirme
2006 Fast Food Nation Alice
2004 Going the Distance Kendisi Küçük Bir Rol
2002 Sabrina, the Teenage Witch Kendisi Misafir Oyuncu
2010 Alice In Wonderland Kendisi Şarkı Seslendirme

Resimleri – Fotoğrafları:

Avril Lavigne Hot Legs Avril Lavigne Kimdir?

avril lavigne Avril Lavigne Kimdir?

Avril Lavigne Avril Lavigne Kimdir? Avril Lavigne eyes sexy before chickipedia young skin thumb 585x795 Avril Lavigne Kimdir? Avril Lavigne young Avril Lavigne Kimdir?  avril lavigne 031 Avril Lavigne Kimdir? avril lavigne 102 Avril Lavigne Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close