Etiket Arşivi: İlker Ayrık Kiminle Evli?

İlker Ayrık Kimdir?

İlker Ayrık Kimdir?

Doğum Adı: İlker Ayrık
Doğum Tarihi: 16 Ekim 1979
Doğum Yeri: Balıkesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu: 180 cm
Kilosu: 85 kg
Göz Rengi: Yeşil
Bedeni: 44
Evliliği: Sanem Ayrık
Meslek: Tiyatro ve sinema oyuncusu, sunucu
Eğitimi: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Oyunculuk Eğitimi, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü

ilker ayril profil fotosu İlker Ayrık Kimdir?Hakkında:

İlker Ayrık, (d. 16 Ekim 1979, Balıkesir), Türk tiyatrocu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda, Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro’yu kurdu. 2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları’na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002′de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Şu anda 80′ler dizisinde Çağatay karakterini canlandırmakta ve Ben Bilmem Eşim Bilir TV programında sunuculuk yapmaktadır.

Yabancı diller: İngilizce, İtalyanca
Yetenekleri: Basketbol, bisiklet, drama eğitmenliği, dublaj, oyuncu koçluğu, sunuculuk, araba,motorsiklet, akordion

Rol aldığı oyunlar:

  • Annem Yokken Çok Güleriz
  • Cimri
  • Uçurtmanın Kuyruğu
  • Sığıntılar
  • Vişne Bahçesi
  • Oz Büyücüsü

ilker ayril kimdir cover İlker Ayrık Kimdir?

Filmografi:

  • Çakallarla Dans 2:Hastasıyız Dede 2013 – Servet
  • Seksenler 2012 – Çağatay
  • Çakallarla Dans 2010 – Servet
  • Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı
  • Ramazan Güzeldir 2009 – Davulcu
  • Geniş Aile 2009 – Mürsel
  • A.R.O.G 2008 – Esnaf
  • Cesaretin Var mı Aşka 2008 – Hüsnü
  • Babam Adam Olacak 2008 – Ayhan
  • Gökten Üç Elma Düştü 2008
  • Çocuk (film) 2007 – Oktay
  • Başımın Belası 2007 – Cengiz
  • Kuzey Rüzgarı 2007 – Atilla
  • Son Osmanlı Yandım Ali 2006 – Yorgo
  • Gizli Patron 2006
  • Karınca Yuvası 2006 – Mazlum
  • Kadın Her Zaman Haklıdır 2005
  • Kısmet 2005 – Şenay
  • Müjgan Bey 2004 – Tekin
  • Omuz Omuza 2004 – Tufan Türe
  • Kasabanın İncisi 2003 – Gökhan
  • Aslı ile Kerem 2002 – Cem
  • 7 numara 2002 – Yankesici (bölüm 62)
  • Tatlı Hayat 2001 – Yavuz (Konuk Oyuncu)

Resimleri – Fotoğrafları:

ilker ayrik İlker Ayrık Kimdir?

ilker ayrik kac yasinda boyu kilosu İlker Ayrık Kimdir?

ilker ayrik kimdir İlker Ayrık Kimdir?

ilker ayrik ve esi sanem ayrik İlker Ayrık Kimdir?

 

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close