Etiket Arşivi: Jennifer Lawrence Boyu Kaç Cm?

Jennifer Lawrence Kimdir?

Jennifer Lawrence Kimdir?

Tam Adı: Jennifer Shrader Lawrence
Takma Adı: Jen, JLaw
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky , ABD
Eğitimi: Kammerer Middle School
Meslek: Aktrist
Burcu: Aslan
Boy: 175 cm
Kilo: 59 kg
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
Ayakkabı No: 42
Giysi Bedeni: 38
Ölçüleri: 86-66-91.5 cm
Ebeveynler: Gary Lawrence, Karen Lawrence
İlişkileri: Graham Patrick Martin (2008-2009), Nicholas Hoult (2010-2013)

Jennifer Lawrence Wallpaper jennifer lawrence 30698231 1024 768 Jennifer Lawrence Kimdir?

300wcj9 Jennifer Lawrence Kimdir?

Hakkında:

  • Favori Yemek– Bütün yemejker
  • Favori TV Programları – Gossip Girl (2001), Bones (2005), The Simpsons (1989), Family Guy (1999)
  • Favori Filmleri- Breakfast At Tiffany’s (1961), Shawshank Redemption (1994), The Sound Of Music (1965), We Need To Talk About Kevin (2011)
  • Favori Müzik Grubu – Paramore, One Direction, Foster The People, Coldplay
  • Favori Şarkılar – Everywhere (Michelle Branch), I Will Be (Avril Lavigne), I Wanna Love You Forever (Jessica Simpson), Every Teardrop Is A Waterfall (Coldplay), Somebody That I Used To Know (Gotye feat Kimbra)
  • Favori Kitaplar- The Other Boleyn Girl (Philippa Gregory) (2001), Raise High the Roof Beam, Carpenters& Seymour (J. D. Salinger) (1963), We Need to Talk About Kevin (Lionel Shriver) (2003), Anna Karenina (Leo Tolstoy) (1877), The Rum Diary (Hunter S. Thompson) (1993)
  • Favori Mekan – New York
  • Favori Renkler – Mavi ve altın rengi
  • İlham Aldığı Aktristler- Meryl Streep, Laura Linney and Cate Blanchett
  • Sevdiği Aksesuarlar – Parıltılı aksesuarlar

Jennifer Lawrence Bilinmeyenleri:

  1. Jennifer 14 yaşında oyunculuk kariyerinin peşinden koşmaya karar verdi.
  2. She also served as an assistant nurse at the children’s summer day camp that her mother ran.
  3. “Shadow” isminde bir kedisi var.
  4. Herhangi bir oyunculuk ya da drama dersleri almamış.
  5. Gitar çalıyor.
  6. Jennifer bir “Jeff Bridges” fanı.
  7. 2012’de Victoria Secret’ın “Victoria’s Secret What’s Sexy” listesinde en sexy gözlere sahip kadın olarak yer aldı.
  8. Okul hayatında sınıfında yapılan bir oylamada en konuşkan olarak seçilmiş.
  9. Maxim’in “Hot 100 Women list of 2012″ listesinde 6. sırada bulunuyor.
  10. Açlık Oyunlarının başrolü paylaşan oyuncusu olan Josh Hutcherson iyi bir arkadaşı.

Jennifer Shrader Lawrence Amerikan televizyon ve film oyuncusu. Başrol aldığı yerler The Bill Engvall Show isimli televizyon programı , The Burning Plain ve Winter’s Bone isimli bağımsız filmlerdir. Rol aldığı Winter’s Bone isimli filmle Akademi Ödülleri tarihinin en genç ikinci adayıdır. 2012’de Suzanne Collins’in yazdığı Açlık Oyunları isimli kitabın filminde Katniss Everdeen rolü ile başroldeydi. Ayrıca serinin diğer kitapları olan Ateşi Yakalamak Ve Alaycı Kuş’un filminde de oynayacaktır.

Jennifer Lawrence 1990 yılında Louisville, Kentucky’de doğmuştur. Klise oyunlarında oynadı, 14 yaşında oyuncu olmaya karar vermiştir ve ailesiyle birlikte bir yetenek avcısına başvurmuştur. Liseden 2 yıl erken mezun olmuş ve oyunculuk kariyerine başlamıştır.

sowW07m Jennifer Lawrence Kimdir?

Kariyeri:

Lawrence TBS kanalındaki The Bill Engvall Show büyük kız kardeş ‘Lauren Pearson’ ı oynamıştır. Lawrence daha sonra sırasıyla The Devil You Know, Cold Case, Medium, ve Monk Tv serilerinde rol almıştır. 2008’de Jason Freeland’in yönettiği Garden Party isimli filmde küçük bir rol oynadı. Aynı yıl Guillermo Arriaga’in yönettiği büyük bir yapım olan The Burning Plain’da Charlize Theron ve Kim Basinger birlikte oynadı. Bu rolüyle Venedik film festivalinde en iyi gelişmekte olan Aktrist ödülünü aldı. Daha sonra başrol oynadığı Debra Granik’in yönettiği Winter’s Bone isimli film Sundance Film Festivalinde en iyi film ödülünü aldı. Bu filmdeki rolü ise bir çok eleştirmenden olumlu tepki almıştır. David Denby The New Yorker’daki yazısında filmi inanılmaz olarak tarif etmiştir. Jennifer Lawrence bu rolüyle 25 Ocak 2011’de Akademi Ödülleri’ne En iyi Aktrist dalında aday olmuştur. Aday olduğu an aynı zamanda Akademi ödüllerinin en genç ikinci En iyi aktrist adayı olmuştur. Lawrence 2009 yılında The Beaver filminde Mel Gibson ve Jodie Foster ile birlikte oynamıştır fakat film 2011 yılında gösterime girmiştir. 2011’de Lawrence X-Men: First Class filminde şekil değiştiren karakter Mystique rolünde oynadı. Lawrence bu filmde daha önceki Mystique karakterini oynayan Rebecca Romijn’in gençlik halini oynamıştır. Daha sonra ise House at the End of the Street fiminde Elisabeth Shue ile birlikte oynadı. filmin son aşaması 2010’da bitirildi. Lawrence hiç bir zaman oyunculuk dersi almamıştır sadece içgüdüleriyle oynamıştır. New York’ta oyunculuğunun ilk birkaç yılı yaşamıştır ama asıl yaşadığı yer Santa Monica, California’dır. Jennifer Lawrence Katniss Everdeen karakterini Hunger Games filminde oynadı ve film Mart 2012’de gösterime girmiştir. 2013 yılında “En İyi Kadın” Oscar ödülünü kazanmıştır.

Filmografi:

Yıl İsim Rol Not
2006 Company Town Caitlin Televizyon Filmi
2006 Monk Maskot 1 Bölüm
2007 Cold Case Abby Bradford 1 Bölüm
2007 Donald Gray Show Frantic girl Televizyon Filmi
2007–08 Medium Claire Chase/Genç Allison 2 Bölüm
2007–09 Bill Engvall Show Lauren Pearson 30 bölüm
Young Artist Award Tv Serisi En İyi Genç Aktrist
2008 Garden Party Tiff
2008 Poker House Agnes Los Angeles Film Festival – Outstanding Performance Award
2008 Burning Plain} Mariana Venedil Film Festivali – Marcello Mastroianni Award
2009 Devil You Know Genç Zoe
2010 Winter’s Bone Ree Dolly Chicago Film Critics Association Award En Başarılı Performans
Detroit Film Critics Society Award En İyi Aktrist
Florida Film Critics Circle Pauline Kael Breakout Award
San Diego Film Critics Society Award En İyi Aktrist] National Board of Review of Motion Pictures En İyi Çıkış Performansı
Seattle International Film Festival En İyi Aktrist
Stockholm International Film Festival Award En İyi Aktrist
Toronto Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Washington D.C. Area Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—Akademi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
Aday—Broadcast Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—Chicago Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—Chlotrudis Award En İyi Aktrist
Aday—Dallas-Fort Worth Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—Altın Küre En İyi Aktrist– Drama
Aday—Houston Film Critics Society Award En İyi Aktrist
Aday—Independent Spirit Award En İyi Kadın Başrol
Aday—Las Vegas Film Critics Society Award En İyi Aktrist
Aday—London Film Critics Circle Award Yılın En İyi Aktristi
Aday—Los Angeles Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—Online Film Critics Society Award En İyi Aktrist
Aday—Satellite Award En İyi Aktrist– Drama
Aday—Southeastern Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—St. Louis Gateway Film Critics Association Award En İyi Aktrist
Aday—Phoenix Film Critics Society Award En İyi Aktrist
Aday-Screen Actors Guild Award En İyi Gelişen Kadın Başrol Oyuncusu
Aday—Young Artist Award En İyi Genç Aktrist
2011 The Beaver Norah
2011 Like Crazy Sam
2011 X-Men: First Class Mystique Tören Daha Düzenlenmedi–People’s Choice Awards En İyi Süper Kahraman
2012 House at the End of the Street Elissa Post-production
2012 Hunger Games Katniss Everdeen Post-Production
2012 The Silver Linings Playbook Tiffany Çekildi
2013 X-Men:Brotherhood Mystique
2013 Catching Fire Katniss Everdeen

Resimleri – Fotoğrafları:

jennifer lawrence sexy photo Jennifer Lawrence Kimdir?

jennifer lawrence1 Jennifer Lawrence Kimdir?

 Jennifer Lawrence Kimdir?

Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Kimdir?

209htht Jennifer Lawrence Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close