Etiket Arşivi: Selena Gomez Kaç Kilo?

Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Kimdir?

Doğum Adı: Selena Marie Gomez
Takma Adı: Sel, Selly, Selenita, Conchita
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1992
Doğum Yeri: Grand Prairie, Texas, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 165 cm
Kilosu: 50 kg
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Kahverengi
Ölçüleri: 86-61-91 cm
Giysi Bedeni: 32
Ayakkabı Numarası: 37,5
Dini İnancı: Katolik
Meslek: Oyuncu, şarkıcı ve moda tasarımcısı
İlişkileri: Justin Bieber (2011-günümüz)

selena gomez profile photo Selena Gomez Kimdir?Favorileri:

  • Yemek – Turşu, jalapeno ve mantar ile Pizza, Mango
  • TV Programı – Wizards Of Waverly Place (2007-2012), Hannah Montana (2006-2011), Shake it up (2010), Friends (1994-2004)
  • Aktris – Rachel McAdams
  • Film - Titanic (1997), The Texas Chainsaw Massacre (1974), Howl’s Moving Castle (2004), Spirited Away (2001)
  • Aktör – Johnny Depp
  • Sayı – 2
  • Hayvan – Köpek
  • Müzik Grubu – Paramore
  • Renk – Yeşil
  • Dondurma – Rocky Road
  • Korku Filmi – Halloween (2007),  I Know What You Did Last Summer (1997)
  • Şarkı – Baby One More Time (Britney Spears), Party Rock Anthem (LMFAO), What Makes You Beautiful (One Direction 2012)
  • Restorant – Maggiano’s Little Italy, Los Angeles, ABD
  • Aksesuar – Bilezikler, Küpeler, Ayakkabı
  • Şahıs – Shia La Beouf, Lady Sovereign, Justin Bieber
  • İdol – Britney Spears
  • Mekan - Malezya, Hawaii, Paris
  • Şeker – Snicker’s Bars, Good & Plenty Candy
  • Giyim Şirketi – Urban Outfitters ve American Apparel
  • Ada –Porto Riko’nun tropikal adası
  • Parfüm– Frilly Lily
  • İçecek – Turşu suyu

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), ABD’li oyuncu ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella StoryWaverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi.

Selena’nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi; Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. “Kiss & Tell”,”A Year Without Rain” ve “When The Sun Goes Down” adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri’nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack’larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı.

Filmografi:

Yıl Adı Rol Notlar
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl Küçük Rol
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie Televizyon Filmi
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia Televizyon Filmi
2008 Another Cinderella Story Mary Santiago Ana Rol
2008 Horton Hears a Who! Helga (Seslendirme)
2009 Prenses Koruma Programı Carter Mason Başrol
2009 Waverly Büyücüleri: Film Alex Russo Başrol
2009 Arthur and the Vengeance of Maltazard Princess Selenia (Seslendirme)
2010 Ramona and Beezus
Beatrice “Beezus” Quimby Başrol
2011 Monte Carlo
Grace Bennett/Cordelia Winthrop Scott Başrol
2011 Thirteen Reasons Why
Hannah Baker
Ana rol
2011 The Muppets Kendisi Cameo görünümü
2012 Hotel Transylvania Mavis Seslendirme
2012 Thirteen Reasons Why Hannah Baker Başrol
2012 Hot Mess Başrol
2013 Spring Breakers Faith Başrol
2013 The Getaway Başrol

Dizi:

Yıl İş Rol Notlar
2002–2003 Barney & Friends Gianna Yinelenen rol
2006 Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı Gwen (2. sezon, 22. bölüm)
2007–2008 Hannah Montana Mikayla “(2. sezon; 13, 18 ve 22. bölüm)
2007–2012 Waverly Büyücüleri Alex Russo Başrol
2009 Zack ve Cody Güvertede Alex Russo (1. sezon, 21. bölüm)
2009 Sonny’nin Yıldızı Kendisi (1. sezon, 13. bölüm)

“Single”ları:

Yıl Adı
2006 “Brain Zapped”
2007 “Everything Is Not What It Seems”
2008 “Cruella de Vil”
“Tell Me Something I Don’t Know”
“New Classic” (Drew Seeley ile)
“Bang a Drum”
“Fly to Your Heart”
2009 “Whoa Oh!” ( Forever the Stickest Kidsile)
“Send it on” (Jonas Brothers,Miley Cyrus ve Demi Lovato ile)
“One and the same”
“Head First”
“Magic”
“Disappear”
“Magical”
“Falling down”
“Naturally”
2010 “Trust In Me”
“Live Like There’s No Tomorrow”
“Round & Round”
“A Year Without Rain”
2011 “Who Says”
“Love You Like A Love Song”
“We Own The Night”
“Hit The Lights”

Resimleri – Fotoğrafları:

Selena Gomez Giyim Tarzı Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Resimleri Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Justin Bieber Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Bacak Frikik Falan Mı Dediniz Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Justin Bieber Red Carpet Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Giyimi Selena Gomez Kimdir?

Selena Gomez Plajda Eğleniyor  Selena Gomez Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close