Etiket Arşivi: Serenay Sarıkaya Burcu Ne?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Doğum Adı: Serenay Sarıkaya
Doğum Tarihi: 1 Temmuz 1991
Doğum Yeri: Yaylalar, Şereflikoçhisar, Antalya, Türkiye
Burcu: Yengeç
Boyu: 175 cm
Kilosu: 52 kg
Ölçüleri: 92-64-90 cm
Ayakkabı No: 39
Meslek: Manken, Oyuncu
Ebeveynleri: Mustafa Sarıkaya, Ümran Sarıkaya
Eğitimi: Antalya Saime Salih Konca Lisesi
İlişkileri: Tolgahan Sayışman (2010-2012, Aktör)

serenay sarikaya wallpaper duvar kağıdı Serenay Sarıkaya Kimdir?

serenay sarikaya profile photo Serenay Sarıkaya Kimdir?Hakkında:

Serenay Sarıkaya 1991 senesinin 1 Temmuz gününde doğdu. 20 Ekim 2007 tarihinde Avrupa Gençler Güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti ve Juri Özel Ödülünü aldı. O zamanlar henüz 16 yaşındaydı. İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. ‘Plajda’ isimli filmde rol alan Serenay, ‘Limon Ağacı’ dizisinde de başrolü kapmayı başardı. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.Esas büyük çıkışını Lale Devri(dizi) dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir. Serenay Sarıkaya şu sıralar Ay Yapım’ın yapımcılığını yaptığı, senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’in yazdığı Medcezir adlı dizide rol almaktadır. Bu dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik etmektedir. Serenay Sarıkaya’nın boyu 1.75, ölçüleri 92-64-90 cm, ayak numarası ise 39. Genç yıldız’ın en sevdiği müzik tarzı ise rock.

Filmografi:

  • Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
  • Plajda (Aslı) (2008)
  • Şaşkın (2005)

Rol Aldığı Diziler:

  • Medcezir (Mira Beylice) (2013-günümüz)
  • Yer Gök Aşk (2010- 2012)
  • Lale Devri (Yeşim Taşkıran) (2010-2012)
  • Adanalı (Sofia) (2008-2010)
  • Peri Masalı (Talya) (2008)
  • Limon Ağacı (Peri) (2008)
  • Adanalı (2008-2009)

Fotoğrafları:

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Vouge Dergisi İçin Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Vogue Serenay Sarıkaya Kimdir?

serenaysarikayaresim Serenay Sarıkaya Kimdir?

serenay sarikaya Serenay Sarıkaya Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close