Etiket Arşivi: Taylor Lautner ve Sevgilisi

Taylor Lautner Kimdir?

Taylor Lautner Kimdir?

Doğum Adı: Taylor Daniel Lautner
Takma Adı: Tay, Taylor Lautner
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1992
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 179 cm
Kilosu: 69 kg
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Kahverengi
Ayakkabı No’su: 46
Meslek: Aktör, seslendirmen, model ve dövüş sanatçısı
Ebeveynleri: Daniel Lautner (baba), Deborah Lautner (anne)
Kardeşleri: Makena Lautner (kız kardeş)
İlişkileri: Selena Gomez, Ariana Grande, Emma Roberts, Ashley Benson, Victoria Justice, Sara Hicks (2006-2012), Taylor Swift (ağustos 2009–aralık 2009), Lily Collins (kasım 2010-eylül 2011)

taylor lautner peoples choice 2010  Taylor Lautner Kimdir?Hakkında:

Taylor Daniel Lautner (doğum 11 Şubat 1992) Amerikan aktör, seslendirmen, model ve dövüş sanatçısı. Lautner en iyi Stephanie Meyer’ın aynı isimli romanlarından uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi film serisindeki Jacob Black rolüyle tanınır.

Taylor Lautner, 11 Şubat 1992 tarihinde, Grand Rapids, Michigan, ABD’de dünyaya geldi. Babası Daniel sivil havacılık pilotu, annesi Deborah ise bilgisayar yazılım şirketinde çalışan bir yazılımcı olan Lautner, çocukluğunu Hudsonville, Michigan’da geçirdi. Anne tarafından kanında Kızılderili unsurlar bulunan Lautner, Makena adlı kız kardeşi ile beraber Roma Katoliği mezhebi kurallarınca büyütüldü.

Taylor Lautner kapak cover photo Taylor Lautner Kimdir?

Altı yaşındayken karate eğitimine başlayan Lautner, 18 yıllık geçmişi olan çocuklara yönelik T.V. dizisi Power Rangers’da rol almış olan karate hocasının aracılığıyla genç yaşta oyunculuk kariyerine başladı. Genç oyuncunun rol aldığı ilk film, T.V. için çekilmiş olan 2001 yapımı Shadow Fury oldu. Oyunculuktaki ilk yılları T.V. filmlerinde aldığı ufak rollerle geçen Lautner, ilk büyük çıkışını Cheaper by the Dozen II adlı sinema filminde Steve Martin ile beraber oynama şansını elde ederek yakaladı.

Taylor Lautner’in başrol oynadığı ilk yapım, 2005 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Kill Bill, Desperado gibi efsanevi filmlerin arkasındaki isim olan Robert Rodriguez’in yaptığı The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D oldu. Aynı yıl içerisinde What’s New, Scooby-Doo, Danny Phantom ve Duck Rogers adlı animasyonlarda seslendirme sanatçısı olarak çalışan Lautner, 2006 yılında da iki T.V. filminde oyuncu olarak rol aldı.

Genç oyuncunun Holywood starları arasına girmesi ise, Stephenie Meyer’ın aynı adı taşıyan çoksatan romanından uyarlanan The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi) adlı film serisindeki Jacob Black karakteri ile gerçekleşti. Twilight’da Kristen Stewart ve Robert Pattinson ile beraber kamera karşısına geçen başarılı oyuncu, serinin bu ilk filminde ufak bir rolde yer aldı. 2009 yılında vizyona giren serinin ikinci filmi New Moon için toplam 12 kilo alan ve kaslı bir görünüme kavuşmak için vücut çalışan Lautner, kurtadamların liderini canlandırdığı film sayesinde dünya çapında pek çok hayrana sahip oldu. Serinin üçincü filmi Eclipse’in 2011 de 18 Kasım da vizyona giren Breaking Dawn part 1 in ve 16 kasım 2012 de vizyona girecek olan Breaking Dawn part 2 kadrosunda bulunan oyuncu ayrıca 2010 yılının gözde romantik komedi filmlerinden Valentine’s Day’de rol arkadaşı Taylor Swift ile beraber öpüştüğü sahne ile MTV Sinema Ödülleri’nde En İyi Öpüşme’ye aday gösterildi.

Aynı zamanda 30 Aralık 2011 de vizyona giren aksiyon filmi olan Abduction(Kaçış) da Lily Collins ile başrol oynadı.

Taylor Lautner Hakkında Bilinmeyenler:

  • Tam adı Taylor Daniel Lautner ve Kova burcu.
  • En sevdiği hazır yemekler; hamburger ve patates kızartması.
  • En sevdiği filmler The Dark Knight, Iron Man ve Bourne Identity serileri.
  • En sevdiği aktörler Denzel Washington, Brad Pitt ve Matt Damon
  • En sevdiği müzik grubu ”Black Eyed Peas”
  • Takma adı Tay.
  • Bir kızla çıktığında genelde pizza yerlermiş.
  • Kendisini ‘Umutsuz romantik’ olarak tanımlıyor.
  • Spor kanallarını çok seviyor.
  • En sevdiği televizyon programları American Idol ve So You Think You Can Dance. Tay dans edebiliyor biliyor muydunuz ?
  • Özel hayatı ile ilgili olarak lise çağlarında iken Sara Hicks ile bir ilişkisi olmuştur ve Taylor’ın oyunculuk hayatı başladıktan sonrada bir süre ilişki yaşamışlardır. Sara ile devam eden bir arkadaşlığı vardır. Ayrıca Taylor Swift ile [- Aralık 2009 Temmuz 2009] aralıkta bir ilişkisinin olduğu, daha sonra Abduction daki rol arkadaşı Lily Collins ile bir süre birlikteliği olduğu bilinmektedir.
  • Onun en sevdiği filmlerden bazıları şunlardır Gladiator (2000), Cesur Yürek (1995) ve The Dark Knight (2008).
  • En sevdiği aktörler şunlardır : Tom Cruise , Denzel Washington , Brad Pitt ve Matt Damon .
  • Soyadı “Lautner” Alman kökenlidir. Ve kökeninde Kızılderilik vardır .
  • O on bir yaşına kadar O Hudsonville, Michigan Jamestown İlköğretim Okulu’na gitti
  • Kendini romantik bir erkek olarak görüyor .
  • Alacakaranlık serisindeki Robert Pattinson ve Kristen Stewart yakın arkadaşıdır .
  • Taylor, yedi yaşından itibaren, yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok karate turnuvası kazandı, keskin bir dövüş sanatçısı.
  • Robert Pattinson ve Kristen Stewart ile birlikte Taylor Lautner inde 3 Kasım 2011 tarihinde Los Angeles, California Graumann da Çin Tiyatrosu önünde çimento ile el ve ayak izi yerleştirdi.
  • 2010 yılının Hollywood’un en çok para kazanan genç aktörü olmuştur.

Ödülleri ve Aday Gösterildiği Yarışmalar:

2010: – Kids Choice Ödülleri – Jacob ve Bella En iyi çift “New Moon” için

- Kids Choice Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu “New Moon” için

- KidsPicks – En İyi Erkek Oyuncu

- Peoples Choice Awards –Breakout Male Actor (en iyi çıkış yapan erkek oyuncu)

- Peoples Choice Awards – Best Movie Team for ‘New Moon’ (en iyi film takımı “New Moon”)

2009: – MTV Movie Awards – Nominated for Breakthrough Male Performance for Twilight – did not win(Alacakaranlıkta olağanüstü performans gösteren Erkek)Kazanamadı

- Scream Awards – Breakthrough Performance Male (Olağanüstü Performans Gösteren Erkek)-

Teen Choice Awards – Choice Movie: Fresh Face Male (yeni yüz erkek)

2006: – Young Artist Awards – Nominated for Best Performance in a Feature Film (Comedy or Drama) – Leading Young Actor – did not win (Öncü erkek Oyuncu) Kazanamadı.

 

Filmografi:

Yıl Film Aldığı Rol
2005 Cheaper by the Dozen 2 Eliot Murtaugh
2005 The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D Sharkboy
2006 He’s a Bully, Charlie Brown Bully (voice)
2008 Twilight Jacob Black
2009 New Moon Jacob Black
2010 Eclipse Jacob Black
2010 Valentine’s Day Willy
2011 Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 1 Jacob Black
2011 Abduction: Nathan Harper
2012 Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 2 Jacob Black

 

Resimleri – Fotoğrafları:

selena gomez taylor lautner yeni sevgilisi Taylor Lautner Kimdir?

taylor lautner sara hicks sevgilisi Taylor Lautner Kimdir?

taylor lautner ve sevgilisi taylor swift Taylor Lautner Kimdir?

Taylor Lautner vucut kaslari biceps sixpacks Taylor Lautner Kimdir?

Taylor Lautner Wallpaper Taylor Lautner Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close