Etiket Arşivi: Tolgahan Sayışman Kiminle Evli?

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Doğum Adı: Tolgahan Sayışman
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1981
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye
Burcu: Yay
Boyu: 185 cm
Kilosu: 78 kg
İlişkisi: Selen Soyder
Meslek: Manken ve dizi oyuncusu
Eğitimi: Kadıköy İntaş Lisesi, Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi

Hakkında:

tolgahan sayisman profile photo Tolgahan Sayışman Kimdir?Tolgahan Sayışman (d. 17 Aralık, 1981), Türk manken ve dizi oyuncusudur.

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008’de başrollerini Fahriye Evcen’le paylaştığı Aşk Tutulmasıadlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım’da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Şu anda Firar adlı bir sinema filmi projesinde çalışmak üzere hazırlanıyor. Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan, FOX TV’de yayınlanan Lale Devri(dizi) adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamaktadır.

tolgahan sayisman kimdir Tolgahan Sayışman Kimdir?

Filmografisi:

Yıl Yapım Rol Notlar
Türkiye 2004 Avrupa Yakası Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi
Türkiye 2006 Acemi Cadı Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi
Türkiye 2006 Esir Kalpler Levent Ertekin Yardımcı Oyuncu, Kanal: Kanal D, Televizyon dizisi
Türkiye 2006 Maçolar Tuncay Başrol Oyuncusu, Televizyon dizisi
Türkiye 2007 Dicle Ferhat Oyuncu, Televizyon dizisi
Türkiye 2007 – 2009 Elveda Rumeli Namık/Mustafa Başrol Oyuncusu, Kanal: Atv, Televizyon dizisi
Türkiye 2007 Hepsi1 Ali Koş Oyuncu, Kanal: Show TV, ATV, Televizyon dizisi
Türkiye 2008 Aşk Tutulması Uğur Başrol Oyuncusu, sinema filmi
Türkiye 2009 Kavak Yelleri Konuk Oyuncu, Kanal: Kanal D, Televizyon dizisi
Türkiye 2009 Aşk Geliyorum Demez Ali Başrol Oyuncusu, sinema filmi
Türkiye 2010 – Günümüz Lale Devri Çınar Ilgaz Başrol Oyuncusu, Kanal: FOX TV , Televizyon dizisi

 

Ödülleri:

Yıl Ödül Kategori Dizi – Film
2011 Altın Çınar Ödülleri Altın Çınar Uluslararası Başarı Ödülü Lale Devri

 

Resimleri – Fotoğrafları:

Tolgahan Sayisman kac yasinda Tolgahan Sayışman Kimdir?

tolgahan sayisman boyu ve kilosu Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayışman Tolgahan Sayışman Kimdir?

Tolgahan Sayisman ve sevgilisi selen soyder Tolgahan Sayışman Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close