Etiket Arşivi: Ufuk Özkan Hayatı

Ufuk Özkan Kimdir?

Ufuk Özkan Kimdir?

Doğum Adı: Ufuk Özkan
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1975
Doğum Yeri: Seeheim-Jugenheim, Almanya
Burcu: Koç
Boyu: 179 cm
Kilosu: 83 kg
Beden: 30-32
Göz Rengi: Kahverengi
Evliliği: Nazan Güneş Özkan
Çocukları: Eren Özkan
Meslek: Tiyatro, sinema sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu
Eğitimi: İstanbul Ünversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Hakkında:

ufuk ozkan profil foto Ufuk Özkan Kimdir?Ufuk Özkan, (d. 11 Nisan 1975, Seeheim-Jugenheim, Almanya), Türk tiyatro dizi ve sinema oyuncusudur.

Aslen Tekkeköy, Samsun’ludur. Samsun’un Tekkeköy ilçesinin Hamzalı Köyündendir. Samsun Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden de 2001 yılında mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrol de yer aldı.Asuman Dabak Tiyatrosu’nda da oyunculuğunu sahnelemiştir. İleri derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. “Geniş Aile” dizisinde “Cevahir” karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Yabancı dil: Almanca, İngilizce
Yetenekler: Tenis, yüzmek, at binmek

Ufuk Ozkan kimdir cover Ufuk Özkan Kimdir?

Rol aldığı tiyatro oyunları:

  • Vanilyalı İlişkiler : Asuman Çakır – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2009
  • Şahane Düğün : Robin Hawdon – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2007
  • Bu Oyun Başka Oyun : Ken Ludwig – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2006
  • Papaz Kaçtı : Phıllıp Kıng – Asuman Dabak Tiyatrosu – 2005
  • Ayşegül Hindistanda – Tiyatro Kılçık – 2005
  • Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey-Cemal Reşit Rey – 2002
  • Sarı Pınar 1914 : Turgut Özakman – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 2002
  • Pembe Konağın Gelinleri : Gülsün Siren – İstanbul Şehir Tiyatrosu – 2001

Ödülleri:

Altın Kelebek Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu (2010)
Magazin Gazetecileri Derneği En İyi Erkek Oyuncu (2010)
İsmail Cem Televizyon Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu (2009)
Lions Kerem Yılmazer Ödülü (2007)

Filmografi:

Yapım Rol Yıl Notlar
2012 Aileler Yarışıyor Sunucu 2012-2013-günümüz Yarışma Programı
2012 Zengin Kız Fakir Oğlan Fakir Oğlan Nurhan 2012-2013- Televizyon Dizisi
2012 N’apcaz Şimdi Toygar 2012 Sinema Filmi
2012 Türk’ün Uzayla İmtihanı Kaptan Fatih Yıldırım 2012 Televizyon Dizisi
2011 Hayatım Dizi Sunucu 2011 Yarışma Programı
2010 Pak Panter Adem – PP7 2010 Sinema Filmi
2009 Süpürrr Şuşu(Şuayib) 2009 Sinema Filmi
2009 Geniş Aile Cevahir Kirişçi 2009/2011 En İyi Komedi Erkek Oyuncu Ödülü – Televizyon Dizisi
2008 Benim Annem Bir Melek Artiz (Ayhan) 2008/2009 Televizyon Dizisi
2008 Cesaretin Varmı Aşka Şeref 2008 Televizyon Dizisi
2007 Güzel Günler Şenol 2007 Televizyon Dizisi
2007 Ayda Nuri 2007 Televizyon Dizisi
2006 Emret Komutanım Şah Mat Er Vedat Yemişçi 2006 Sinema Filmi
2006 Üsame Bülbül ve Ben Konuk Oyuncu 2006 Televizyon Dizisi
2006 Kızlar Yurdu Konuk Oyuncu 2006 Televizyon Dizisi
2005 Emret Komutanım Terliksi Vedat Yemişçi 2005/2007 Televizyon Dizisi
2004 Bütün Çocuklarım Oğul Kıroğlu 2004 Televizyon Dizisi
2003 Ölümsüz Aşk Özgür Güngör 2003 Televizyon Dizisi
2000 Çiçek Taksi - Konuk Oyuncu 2000 Televizyon Dizisi

 

Resimleri – Fotoğrafları:

ufuk ozkan kimdir kac yasinda Ufuk Özkan Kimdir?

ufukozkankemanci Ufuk Özkan Kimdir?

Ufukozkan Ufuk Özkan Kimdir?

ufuk ozkan Ufuk Özkan Kimdir?

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close