Taladro Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak Eflatun ve Gri isimli parçasıyla listelere girmeyi başaran Taladro merak edilen isimlerden olmayı başarmıştır. Peki Taladro kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşacağız.

taladro kimdir nereli gercek adi nedir

Melankoli rap sanatçısı olarak bilinmektedir. Asıl adı Abdullah Evgi olup Taladro sahne adını kullanmaktadır. Taladro nereli ? sorusu çok merak edilenlerden olup Adana’da doğmuş olup Aslen Adana’lıdır. Taladro eğitim amaçlı Mersin’e gelmiş olup 8 yıl burada kalmıştır. İlkokulu Mersin’de okuduktan sonra Antakya’da Ortaokulu okumuştur. Ceza ve Eminem şarkılarıyla büyüğünü belirtmektedir. Taladro Kaç yaşında ?  16 Şubat 1991 doğumlu olup 2021 yılı itibariyle 30 yaşındadır.

Taladro bir tür genetik rahatsızlık olan Akdeniz Anemisi yani TALASEMİ hastasıdır. Bu krizleri nedeniyle de agresif bir yapıya sahiptir. Bu sebeple de kendisine Taladro denilmeye başlanmış ve bu isim de kendisiyle özdeşleşmiştir. Taladronun ölen sevgilisi ve şuanki eşi gibi bilgiler merak ediliyor ancak bilinmiyor. Kendisi hakkında çok daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir