Taylor Swift Glamour Magazine Dergisine Kapak Kızı Oldu

Taylor Swift, Glamour dergisinin Mart ayı sayısının kapak kızı oldu.

Taylor Swift, Glamour Amerika’nın dopdolu 75. yıldönümü özel sayısında, derginin özel kapak kızı olma onuruna sahip oldu. Taylor, Mart 2014 sayısında, kırmızı dantel ile cesur ve güzel görünüyor ve hayat ve aşk üzerine dergi içerisinde bir konuşmada: “Hep aynı hataları tekrarlamak istiyorum.” diyor.

“Taylor Swift pişmanlık beslemiyor.” başlıklı dergide, Taylor, editör Cindi Leive’ye “erkekler, hatalar, sahne ışığının parıltısı ve gelecek için umutları” hakkında konuşuyor. Peki şuan hakkında? “Tüm hayatım boyunca olduğum kişinin yeni bir versiyonu olmaya çalışıyorum.” diyor.

Taylor’ın tüm söylediklerini görebilmek için yeni sayının ellere geçmesini beklemek gerekiyor. Şimdilik aşağıdaki birkaç alıntıyı okuyabilirsiniz:

Dergiye verdiği röportajdan bir bölüm:

22. doğum günü partim favorimdi. Nashville’de bir parti verdim ve Nashville’deki tüm dostlarım oradaydı. Dairem çok gariptir; her türden balkonu ve tırmanabileceğiniz başka yerleri vardır. Çılgın ve vahşi bir ortamdı. Herkes dans ediyordu. Müzik sesi o kadar fazlaydı ki şikayetler alıyorduk. “Gerçek” bir partiydi, ben de o an ne kadar eğlendiğimle ilgili “22” adında bir şarkı yazdım.”

“Bence hiç trendini yitirmeyecek ve yıllar geçtikçe daha havalı olacak giyim tarzı Audrey Hepburn’ünki. Siyah sigaret pantolon, siyah düz tabanlı ayakkabı(babet), siyah kaplumbağa yaka bir üst. O kılıkta birisi bir partiye katıldığında birinin “Aman Tanrı’m! Bu çok aptaca” diyeceğini sanmıyorum. Umarım bu tarz hiçbir zaman demode olmaz, çünkü ben hep öyle giyineceğim.”

“Geçmişe gidip genç halime bir tavsiye verecek olsam, vermezdim. Çünkü harika şeyler yaşadım. Sizi gelecekte olacağınız kişiye dönüştüren bir nevi ders olan aynı hataları defalarca yapardım. Aslına bakarsanız, pişmanlık duyduğum bir şey yok. 16,17,18 yaşlarında bir sürü kız arkadaşım var ve gençken keşke yapmasaydım dediğim şeyleri onlara söyleyerek tavsiye verebilirim. Çünkü hayatımın gidişatını değiştirmeyi hiç istemiyorum. Ama eğer onlara orada burada yardım edebileceğim birkaç küçük şey varsa, kesinlikle yaparım.

Bir rol modeli olmak hakkında; “Kıyafetlerimi seçerken zorlanmıyorum. Bana göre riskli olan şey hayatımda olanları müzik aracılığıyla açıklamak. Yaptığınız şarkılardaki itirafları yazmak ve herkesin onun kim olduğunu anlayabilmesi için yeterli detaylarla gerçek hikayeyi anlatmak. Beni öne çıkaran şey bu, tişörtümü çıkartmaktan bile daha çok öne çıkaran şey.”

Albümlerinin değişimi konusunda; “Kabuğumdan kurtulmaya çalışmıyorum. Tüm hayatım boyunca olduğum insanın yeni bir versiyonu olmaya çalışıyorum. Beni ve hayranlarımı bir arada tutan şey bu. Milyonlardan bahsettiğimiz için  onlara kendimi bu kadar yakın hissetmem aslında garip.”

Bazı haberleri okumaması hakkında; “Ne zaman hangi haberi okumayacağımı biliyorum. Günümü iyileştirecek mi? Hayatım için önemli mi? Cevap hayır ise linke tıklamıyorum. Bir şarkı yazarı olarak duyarsız olmak gibi bir seçeneğim yok. Bir yazarsanız her şeye açık olmalısınız, bu da acıları, tepkileri, öz güvensizlikleri, korkuları içeriyor. Kendi başıma bunlarla yeterince başa çıkıyorum. Yeterince iyi bakarsanız internette sizin hakkınızdaki her şeyi eleştiren kişiler bulabilirsiniz.”

İlişkiler hakkında; “Sessiz kalmak, öfke nöbetleri geçirerek bağırmaktan çok daha güçlüdür. Hiç kimseye sizin deli olduğunuzu söyleyebilmeleri için fırsat vermeyin. Bence herkes ilişkilerde, karşısındaki insana şüphe vermenin ve düzgünce oynamanın verdiği bir perspektiften bakmalı. Ta ki erkek, bunun bir oyun olduğunun farkına varana dek. Ve bu bir oyunsa, kazanmalısınız. Yapılacak en iyi şey masayı terk etmektir.”

Glamour Magazine’in Mart 2014 sayısı, Taylor Swift kamera arkası görüntüleri:

[su_youtube_advanced url=”http://youtu.be/QGSe3PDEi7w” controls=”alt” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”]

Glamour Magazine Mart 2014 sayısı Taylor Swift fotoğraf çekimlerinden fotoğraflar:

Taylor Swift Glamour Magazine

Taylor Swift Glamour Magazine Mart 2014

Taylor Swift Glamour Magazine Mart 2014

Taylor Swift Glamour Magazine Mart 2014

Taylor Swift Glamoyr Magazine Mart 2014

Taylor Swift Glamour Magazine Mart 2014

Taylor Swift Glamour Magazine Mart 2014

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir