Tekmill Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Massaka ile birlikte Gotham City isimli şarkı ile birlikte listelere girmeyi başarmış ve Youtube üzerinde en çok izlenenlerden olmuştur. Merak edilen isimlerden olmayı başaran Tekmill kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

tekmill kimdir nereli gercek adi nedir

Çakal, terso, Gotham City, Satılık Kanka, Sahtekar, Kaşar, Ömür, Sokak Barları, Başım Belada gibi şarkıları mevcuttur. Tekmill gerçek adı nedir ? gerçek ismi Cüneyt Kartal olup Sahne adı Tekmill olup İngiltere’nin londra şehrinde önde gelen Türk rapçisidir. Tekmill nereli ? Aslen Üsküdar İstanbul’ludur. 11 Mart 1983 Istanbul – Üsküdar Doğumludur. Londra’da yaşamaktadır. 2006/07`de [Lost Tapes] Adlı ingilizce ve Türkçe karışmı bir albüm çıkartı. – 2008`de [Love&Hate Vol.1] Ingilizce solo albümü ve. – 2008`de [Gurbet Eli Vol.1] ilk Türkçe albümünü bandrollü CD olarak sundu.

Kendisi hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. Tekmill ya da gerçek adıyla Cüneyt Kartal, 11 Mart 1983 tarihinde İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya geldi. Kürt kökenlidir. 90’lı yıllarda ailesi ile birlikte Londra’ya Hackneye geldi. 2022 yılında Babası ve Oğlu olarak gördüğü Çhiko’yu kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir