Terörist Listesi Açıklandı, Büyük Ödül 4 Milyon Lira!

İçişleri bakanlığı terorarananlar.pol.tr adlı bir internet sitesi oluşturdu ve teröristler, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri olarak sınıflandırıldı.

Listede teröristlerin fotoğrafları, hangi terör örgütüne bağlı oldukları, doğum yerleri ve doğum tarihleri bulunuyor. Ödüller ve listeler kesin olarak belirlendi ve ayrıntılar şöyle;
Kırmızı gruptaki teröristlerden herhangi birinin yakalanmasına yardım edenlere 4 milyon lira, mavi liste için 500 bin lira, yeşil listedekiler için 1 milyon lira, turuncu listedekilerin için 600 bin lira, gri listedekiler için ise 300 bin liraya kadar ödül verilecek. Kırmızı listedeki en çok dikkat çeken isim ise GÜLEN FETULLAH​ olup ERZURUM-1941 DOĞUMLU FETÖ/PDY Terör Örgütü​ mensubu olarak adlandırılmıştır.

Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların önlenmesine ve aydınlatılmasına yardımcı olanlarla, suç faillerinin yakalanmasını sağlayacakların kimlikleri, devlet sırrı kapsamında kesinlikle gizli tutulacaktır. İhbarlar bizzat, yazılı, sözlü veya elektronik ortamda yapılabilecektir. Tüm emniyet birimlerine bizzat başvuru yapılabilecek olup elçiliklerimize ve konsolosluklara da yapılabilecektir. 155, 156 ve 140 ihbar hatlarına telefonla ihbar yapılabilir.

terorarananlar.pol.tr adlı internet sitesinde olmayan kişileri ihbar edenlere de ödül verileceği bildirilmiştir. …

Diğer açıklama şöyle:
ÖDÜL ALMAYI HAK EDENLERE ÖDÜL NAKTEN ÖDENECEKTİR… …VERİLECEK ÖDÜL İHBAR EDİLEN KİŞİNİN ÖNEMİNE GÖRE ARTIRILABİLECEKTİR…

teror-arananlar-listesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir