Trafik Sigortasında İndirim Müjdesi!

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren haber geldi. Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüsü nedeniyle, araç kullanımlarında düşüş yaşandı. Araçlarını kullanmayan insanlar garajlarda bekletmeye başladı. Bu düşüşe bağlı olarak araçlarda hasar kayıtları oldukça azaldı.

İSAD ( İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği ) Onursal Başkanı Turusan Bağcı, “Bu dönemde insanların arabalarını kullanmıyor olması ve garajlarında tutuyor olması, salgın nedeniyle çok dışarı çıkmıyor olması nedeniyle trafik sigortalarının hasar sayısında bir azalma oldu. Bu nedenle bazı sigorta şirketleri bu branşlarda kar açıklamaya başladı. Hal böyle olunca insanlar sigortasız kalmasın diye çeşitlik destekler gelmeye başladı. Örneğin İyi sürücüler geçen yıl 1000 TL’ye aracına sigorta yaptırırken bu yıl 500- 600 TL’ye yaptırabilecek.”dedi.

trafik sigortasi

Araç sigortalarına indirim geliyor

“Salgın nedeniyle vatandaşların çok dışarı çıkmıyor olması nedeniyle hasar sayısında bir azalma meydana geldi.Hal böyle olunca trafik sigortasında uzun yıllardan beri oluşan zarar grafiği, kara geçmeye başladı. Bu nedenle sigorta şirketleri bu branşlarda kar açıklamaya başladı. Açıklanan karlarla beraber trafik sigortası ve kaskoda birçok şirket indirime gitmeye başladı.” diye ekledi.

windows 10 home lisans satın al

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir