Troian Bellisario Kimdir?

Troian Bellisario Kimdir?

Doğum Adı: Troian Avery Bellisario
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1985
Doğum Yeri: Los Angeles, Kaliforniya, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 171 cm
Kilosu: 55 kg
Saç Rengi: Kahverengi (doğal)
Göz Rengi: Kahverengi
Ayakkabı Numarası: 38,5
İlişkileri: Patrick J. Adams
Ebeveyn: Donald Bellisario, Deborah Pratt
Meslek: Oyuncu

Troian_Bellisario_profile_photoHakkında:

Troian Avery Bellisario (28 Ekim1985) Amerikalı oyuncu. Halen ABC Family dizisi ‘Pretty Little Liars’da Spencer Hastings karakterini canlandırmakta.

Bellisario, ilk oyunculuk deneyimini 1998’de henüz 3 yaşındayken Last Rites filminde yaşadı. 1990’dan 2007 senesine kadar, babası Donald Bellisario’nun yapımcılığını üstlendiği Quantum Leap, Tequila and Bonetti, JAG, First Monday ve NCIS dizilerine konuk oyuncu olarak katıldı. 1998 yılında, Mary-Kate ve Ashley Olsen ile birlikle Billboard Dad adlı filmde oynadı. 2006 yılının başlarında, Bellisario Unspoken, Archer House ve Intersect gibi bazı kısa filmlerde yer aldı. Kasım 2009’da, Sara Shepard tarafından yazılmış seriden uyarlanan ‘Pretty Little Liars’ dizisinin kadrosuna katıldı.

Troian, Southern California Üniversitesi’nden mezun oldu.

Şu anda aktör Patrick J. Adams ile birlikte. İkilinin nişanlandığına dair bazı dedikodular da bulunmakta.

troian-bellisario-gossip-1540584336

Pretty Little Liars:

Troian Bellisario, Spencer Hastings adlı, grubun en zeki ve başarılı kızını canlandırıyor. Spencer iyi biri fakat ablasının erkek arkadaşlarını kendine çektiği için ailesi ve ablasıyla ilgili bir takım problemleri var. Dizide geçen yaz öpüştüğü ablasının sevgili Ian yüzünden Alison tarafından tehtid ediliyor. Alison’ın ölümü hakkında en çok araştırma yapan karakter. Sezonun bitişine doğru Alison’ın katili sanılan Toby ile ilişki yaşamaya başlıyor.

Filmografi:

Film
Yıl İsim Rol Notlar
1988 Last Rites Nuzo’nun kızı
1998 Billboard Dad Kristen
2006 Unspoken Jani Kısa film
2007 Archer House Tatum Kısa film
2009 Intersect Victoria Kısa film
2009 Before the Cabin Burned Down Meg Kısa film
2010 Consent Amanda Ana rol
2011 Peep World P.A.
2012 The Come Up Jessica Kısa film
2012 Exiles Juliet Kısa film
2012 Joyful Girl Belle Kısa film
2013 C.O.G. Jennifer
Televizyon
Yıl İsim Rol Notlar
1990 Quantum Leap Teresa “Another Mother” (season 2: episode 13)
1992 Tequila and Bonetti Teresa Garcia “The Rose Cadillac” (season 1: episode 3)
1998 JAG Erin Terry “Tiger, Tiger” (season 3: episode 18)
2002 First Monday Kimberly Baron “Dangerous Words” (season 1: episode 6)
“Strip Search” (season 1: episode 11)
2005–2006 NCIS Sarah McGee “Red Cell” (season 2: episode 20)
“Twisted Sister” (season 4: episode 9)
2010–present Pretty Little Liars Spencer Hastings Lead role
2012 Lauren
Sergeant Lauren Weil Web series; filming

Ödüller:

Yıl Ödül Kategori Aday Gösterildi Sonuç
2011 Teen Choice Awards Choice Summer TV Star: Female Pretty Little Liars Aday
2012 Teen Choice Awards Choice Summer TV Star: Female Pretty Little Liars Kazandı

 

Resimleri – Fotoğrafları:

Troian_Bellisario_gulucuk_tatli_kimdir

Patrick-J-Adams-Troian Bellisario-Sevgilisi-eşi

troian-bellisario

troian-bellisario-feet-bacak-sexy-hot

troian-bellisario-sexy-bacak-hot

Bir önceki yazımız olan Tyler Blackburn Kimdir? başlıklı makalemizde Biyografi, Pretty Little Liars ve Tyler Blackburn Biyografisi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yazın

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close