Turk Telekom Aksam 7’den Sabah 7’ye Artik Heryone Oluyor

telefonbedava

Türk Telekom geçtigimiz sene aksam 7’den sabah 7’ye sabit hatlari aramayi ücretsiz olarak arayabilecegimiz bir kampanya düzenlemişti. Bu kampanya öyle görünüyor ki bu kampanya çok tuttu ve kampanya süresiz uzatildi. Turk telekom şuan kampanyayi revize etti ve aksam 7den sabah 7ye tüm Türkiye’deki sabit ve Gsm hatlari ucretsiz olarak aranabilecek duruma geldi.

Türk Telekom’un bu kampanyayi başlatmasindaki amaç ise giderek azalan ve kullanilmayan sabit hat abonesi sayisinin azalmasini önlemek ve yeni hat alinmasini saglamaktir.

Gsm operatörleri yeni kampanyalarla müşterilerini artirmakta ve cepten konuşma sureleri her gecen gün artmaktadir. Türk telekom da sabit hatlarin azalmasina karsi çeşitli kampanyalar yapmaya calismaktadir.

Ülkemizde ve dünyada insanlar artik konuşmak yerine yazismayi tercih etmektedir. Gunumuzde SMS kullanimi da çok azalmistir. SMS ile yazismak yerine mobil kullanicilar internet üzerinden Whatsapp messegeme facebook twitter gibi ortamlardan yazismayi tercih etmektedir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir