Yeni Nesil Restoran ve Otel Çözümü: Simpra

Yeni Nesil Restoran ve Otel Çözümü: Simpra

SimpraPOS, sipariş ve ödemelerden başlayarak teslimat ve paket servise kadar tüm işletme süreçlerinin yönetimini güvenle gerçekleştiren cafe & restoran yazılımıdır. İşletmelerin tüm POS ihtiyaçlarını karşılayabilen bu yazılım ile sistemli bir çalışma sağlanır. Hizmet kalitesini ve müşteri deneyimini iyileştirir, iş yükünü azaltır.

simpra

Restoran, cafe, kahve dükkanı, bakkal, manav, balıkçı, plaj gibi birçok farklı işletme türünün tercih ettiği Simpra, bulut altyapısı ile her an her yerden işletme raporlarına ulaşılmasına imkan sağlar. 

Simpra ile Restoran Yönetimi

  1. Sadakat Programı, işletmelerin müşterileri hakkında  bilgi sahibi olarak onlara özel kampanyalar ve indirimler sunmalarına olanak sağlar. İşletmenin mobil uygulaması ile müşteriler yeni kampanyalardan haberdar olur. Bunun yanı sıra SMS ya da e-posta gönderimi de sağlanabilir.
  2. Stok Maliyet Programı, stokların yönetimini kolaylaştırır. Tek tek stokları sayıp kontrol etmek yerine tek bir sistem üzerinden yönetilir, böylelikle olası hataların da önüne geçilir.
  3. Temassız ödeme ve temassız sipariş alınabilmesi Simpra QR Menu Order ile mümkün. İşletmeler diledikleri zaman ürün ve fiyat güncellemeleri yapabilirler. Akıllı telefonu ile işletme menüsüne erişebilen müşteriler siparişlerini kolaylıkla verebilirler. Alınan siparişler QR menü ile POS entegrasyonu sayesinde anlık olarak hem mutfağa hem de POS sistemine yansıtılır. Zincir işletmeler de tüm lokasyonları tek bir sistem üzerinden yönetebilirler. Bunun yanı sıra şubeler bireysel olarak tüm işlemlerini Sub Account ile halledebilirler.
  4. İşletmeler Mobil Raporlama ile belirli periyotlardaki tüm satış raporlarının analizlerini görüntüleyebilirler. Kullanılan ödeme tipleri, işletme favorileri, satışlar, indirimler gibi pek çok bilgiye ulaşmak mümkündür.
  5. Mutfak Gösterge Sistemi, müşteriden alınan siparişin sözlü olarak iletilmesine gerek kalmadan, tanımlanan tüm siparişlerin mutfak ekranında görüntülenmesini sağlar. Mutfak personelleri siparişleri otomatik olarak güncelleyebilirler.
  6. Paket Servis modülü sayesinde paket servis süreçleri kolaylıkla yönetilebilir. İşletmeler farklı platformlardan gelen siparişleri kabul edebilirler. Üstelik farklı platformlardan gelen tüm siparişleri POS sistemi üzerinden kolaylıkla görüntüleyebilirler.

Simpra ile Otel Yönetimi

Simpra’nın restoran süreçlerinden bahsetmişken otel yönetimi kısmına da değinmek gereklidir. SimpraPMS ile kusursuz bir otel otomasyonu sağlanır. Kanal Yöneticisi, OTA’lardan kolaylıkla rezervasyon alınmasını ve bu rezervasyonların yönetimini kolaylaştırır. Online Rezervasyon Motoru ile oteller web sitelerinden aldıkları direkt rezervasyon sayılarını arttırabilirler. Restoran Rezervasyon Yönetimi sayesinde oda numaraları ile F&B alanlarındaki rezervasyonlar ile eşleştirilebilir.

Simpra ile Güvenli Ödemeler

SimpraPAY, akıllı cihazlardan ödeme alınmasına olanak sağlar. Android işletim sistemi ve NFC özelliği bulunan tüm akıllı telefonlar, tabletler ve POS terminalleri ödeme terminaline dönüştürülür. Tek bir cihaz ile ödeme alarak donanım maliyetleri azaltılır, müşteriler ödeme işlemlerini tamamladıktan sonra e-belge gönderimi sağlanır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir