Youtube Müzik Kliplerini Şarkı Sözleriyle Dinleyin

Youtube’da sevdiğiniz müziklerin özellikle yabancı dilde olanlarının video kliplerini şarkı sözleriyle birlikte dinlemek istemez misiniz?

Google tarafından geliştirilen Chrome, eklentileriyle çok daha kullanışlı hale gelebiliyor. Örneğin Chrome’a kuracağınız bir uzantıyla Youtube’da dinlediğiniz müziğin şarkı sözlerini müzikle senkronizeli bir şekilde gösterebiliyor ve müziği şarkı sözleriyle dinleyebiliyorsunuz.

Musixmatch ise 38 dilde 7 milyonun üzerinde şarkı sözü barındıran bir şarkı sözü kataloğu. Musixmatch, iOS, Android, Windows ve Mac (Spotify) ve Windows Phone’dan sonra Youtube’a gelmiş oldu. Youtube ve Musixmatch’in geniş arşivini bir araya getirmeyi ise yalnızca bir Chrome uzantısıyla yapıyorsunuz.

musixmatch-dunyanin-en-genis-sarkı-sozu-katalogu

Musixmatch’in Chrome uzantısını tarayıcınıza Chrome Web Mağazası‘ndan indirip kurduktan sonra kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Youtube’da açacak olduğunuz müzik-video klibin şarkı sözü Musixmatch’in kataloğunda bulunuyorsa Youtube’un sağ alt kısmında Altyazılar butonu aktif olacak ve şarkı sözleri gözükecek.

Musixmatch’in Chrome Web Mağazası’ndaki yerine giden linki aşağıda bulabilirsiniz.

[su_box title=”İndir” box_color=”#FCB034″ title_color=”#000000″ radius=”9″]https://chrome.google.com/webstore/detail/musixmatch/gfenjblodoldnbiddmggcbkcapiolbig[/su_box]

Normal webden indirmeler için : https://mp3kulisi.com adresini kullanabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir