Yurtiçi Kargo Temassız Teslimat Başlattı

E-Ticaret gönderilerinde temassız teslimat metoduna geçilmiştir. Yurt içi kargo, Korona virüsü önlemleri kapsamında bugünden itibaren, e-ticaret gönderileri için temassız teslimat uygulamamızı başlatmış bulunuyor.

Yurtiçi kargo teslimatsız kod dönemi
“Artık e-ticaret gönderilerinizi belirttiğiniz adreste, hiçbir imza almadan sadece yüz yüze görüşerek teslim etmeye başlıyoruz.” şeklinde açıklama yapan yetkililer, bu riskli günlerde, kargolarınızı sorunsuz şekilde teslim etmeyi amaçlıyor.

Kargonuzu teslim almadan önce, size tek kullanımlık bir kod gönderiliyor ve kargonuz geldiğinde kuryeye bu kodu söyleyerek ürününüzü teslim alıyorsunuz.

kargo temassiz

Yurtiçi kargonun Koronavirüs önlemleri
Tüm kriz planlarımızı oluşturduk. Olası tüm durumlara karşı hazırlıklıyız. Dünya genelinde yayılımına devam eden Koronavirüs krizinin üstesinden hep birlikte geleceğimize inanıyoruz ve böyle bir dönemde tüm önlemlerimizi alarak, operasyonlarımızın tamamını hiçbir aksaklık yaşanmadan gerçekleştirmeyi yurttaşlık görevi olarak görüyoruz. Bildiğiniz gibi işimiz sağlık sektörü ve tüm tedarik zinciri için hayati önem taşımaktadır. Bu tarihi, kutsal görevi sonuna kadar yerine getirmek de bizim asli sorumluluğumuzdur.

2 yorumlar

  1. Kargom başka yere gelsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir