59 TL’ye 30 Kere Sinemaya Gitmek Mümkün

Sürekli sinemaya gitmek istiyorsunuz ama pahalı geldiği için gitmeniz mümkün olmuyor mu? Siz de sinemasever iseniz abonelik usulü ile çalışan Sinemia tam size göre!

Sinemia aylık 59 TL’den başlayan fiyatlarla bir ay içinde her gün 1 kez olmak üzere 30 kez sinemaya gitme şansı tanıyor. Sinemia davetiye sistemiyle çalışıyor ve sosyal medya hesaplarınızdan ya da mail adresinizle davetiye talep edebiliyorsunuz.

Aylık 59 TL olmak üzere 3 aylık, 6 aylık veya yıllık üyelik tercihleri bulunuyor ve daha uzun fiyatlara abone olunabiliyor. Bu sinema kulubüne üye olarak Türkiye’de neredeyse tüm sinema salonlarında günde bir tane film izleyebilirsiniz. Sinemia ile herhangi bir zaman, salon (3D, IMAX gibi) ayrımı olmadan sinema keyfi yaşayabilirsiniz.

Üyelik sonrası yapmanız gerekenler şu şekilde: İstediğin sinema salonunda Sinemia mobil uygulamasından salonunu seç, kartını aktif et. Sinemia kartını herhangi bir banka kartı gibi kullanarak gişeden biletini al.

Bu sistemle sinema izleme oranının daha da artırılması da amaçlanmakta olup üyelerini özel gala ve çeşitli davetlere de davet ediyor. Sinema salonları ya da yayıncılarla herhangi bir anlaşması bulunmuyor ve tamamen yasal. Ödeme sistemleri altyapısı için ininal ile işbirliği ile mevcut ve MasterCard altyapısı kullanılıyor.

sinemia

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir