Abdullah Dönmez Kimdir, Nereli, Kaç yaşında?

İnternet üzerinden şaka ve korku videoları çeken ekibin başında olan Abdullah Dönmez’in hayatı hakkında merak edilenleri bu yazımızda topladık. Dönmez’in kendi ağzından hayat hikayesini bu yazımızda bulabilirsiniz.

abdullah donmez

“30 eylül 1992 Bartın doğumluyum. 1 buçuk 2 yaşlarımda istabnbula geldik . İstanbulun belirli bölgelerinde kapıcılık yaparak ailemiz bizi büyüttü Ailenin ortanca çocuğuyum Abim ve kız kardeşim var. Zayıf olduğum için zor ama eğlenceli bir çocukluk geçirdim . Arkadaşlarımla çok futbol oynardım ama olmadı futbolcu olamadım . 7 yaşımda murat ve muhammet ile tanıştım ve ileride kurulacak olan babofilms i kuracağım insanlardı. Muhammed ile kısa durdur başlat ile telefonla video çekmiştik bunuda murata izlettik be hoşuna gitti sonra evde montaj programları ile ilgilenmeye başladı ve 3 lü şekilde videolar yapmaya başladık 2009 yılında youtube ile tanıştık ondan önce netlog akıllı tv gibi yerlere atıyorduk youtubeda kimse yokken bizler vardık diyebiliriz 2005 ten beri amatör olarak ilgileniyoruz video işiyle ilerleyen dönemlerde ekibi genişlettik bir çok arkadaşımız ve başka gruplarla tanıştık.
Bu yıllar içinde en hype dönemimiz 2014-2016 dönemlerinde oldu younow ve youtubeda sosyal medya üzerinde bir çok ünlü youtuberın idölü olduk ve onları geliştirdik. Halkalıyı ve küçükçekmeceyi tüm Türkiye ye tanıttık Youtubeda korku,şaka , sosyal deney gibi birçok dala girdik. Şu aralar duraklama dönemindeyiz . Şu aralar başka arkadaşlarım ile güzel bir oluşum içindeyiz. Yani koca bir nesil bizler ile büyüdü diyebiliriz. Burda bizi takip edenlere sevgiler saygılarımızı iletiyorum👍🏻”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir