Agoni Kimdir, Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşında?

Yeterli isimli rap parça ile merak edilen isimlerden olmayı başaran Rapçi Agoni kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

agoni kimdir gercek adi nedir kac yasinda

Bazı şeyler hiç değişmez, Esir, Sanırım ölüyorum, Sen gibi kimseyi sevemem, Aynı yolun ayrılığı, Sabah olmaz, Mihriban, Boğazımda, Dumanlı, Özlemek ve unutmak gibi teklileri vardır. Agoni gerçek adı nedir ? gerçek adı Furkan Uzun’dur. Agoni kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 25 yaşındadır. 12 Mart 1997’de Ankara’da doğmuştur. İstanbul’da büyüyen Furkan için futbol vazgeçilmez bir tutkuydu ve amatör olarak Galatasaray ve Güneştepe Spor kulüplerinde çocukluğunun tadını çıkartırken , henüz 6 yaşında doktorlar tarafından Perthes hastalığı tanısı koyuldu. Bu dönem iki bacağından da büyük ameliyatlar geçiren Furkan futbola veda ederken , çocukluğunun büyük bir bölümünü hastanede geçirdiği dönemde Rap müzikle tanışmış rap müzikle her şeyin kolaylaştığını söylüyor. 2009 yılında ilk sözlerini yazıp demo kaydını almış ve 2012 yılına kadar kendi başına üretmeye devam etmiştir. 2016 – 2017 yıllarında sesini daha geniş kitlelere duyurmuş sesini ve duygularını milyonlarca insana işlemiştir. 2018 yılında Afraz ve Pirseci ile yaptığı şarkı 15 milyon görüntülenme almıştır. Müzik onun için artık ”hayat” olmuştur. Profesyonel kariyerine şimdiye kadar sayısız single bırakan sanatçı 5 tane albüm yapmıştır. Aynı zamanda Acil Tıp Teknisyenliği bölümünden mezun olan Agoni , bir dönem sağlık sektöründe görev yapmıştır. Agoni ; Ölücek olan bir hastanın raporlarında yer alan yaşam fonksiyonlarıyla ilgili bilgilerin son halidir. Sahne ismini mesleğiyle bağdaştıran Furkan müziğine kendi yaşamından bir şeyler katmayı sevdiğini her koşulda belirtirken rap müzik yapmayı ve dinlemeyi çok sevdiğini ekliyor.

İletişim bilgilerini sizlere iletiyoruz. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.
agonimusicoffice@gmail.com İnstagram: 34agoni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir