Amazon Türkiye Satışlara Başladı!

amazon turkiye acildiDev Amerikan E-ticaret şirketi bugün resmi olarak Türk pazarına girdi. Amazon.com.tr adresinden Türkiye’ye hizmet verecek olan şirketin Türkiye’de E-ticaret dengelerini değiştireceği uzun zamandır konuşuluyordu ve satışlara ne zaman başlayacağı merak ediliyordu.

Amazon’un Türkiye’de eleman alım ilanları da yayınlandığını görmüştük. Amazon.com.tr sitesi amazon.de Almanya sitesine yönlendiriliyordu. Bu sabah itibariyle Türkiye sitesine erişim tam olarak açıldı ve önceden kaydolan firmaların ürünleri artık görülebiliyor. Ülkemiz, Orta Doğu, Afrika ve Asya kıtasına bir geçiş ve depo olarak kullanılabilecek oldukça stratejik bir konuma sahip.

Piyasaların bu kadar kötü olduğu zamanda satışlara başlaması ne kadar fayda veya zarar verir bilinmez ama çok iddialı oldukları kesin. Şirketin bu sabah açtığı Türkiye sitesinde aşağıdaki mesaj görülüyor.

“Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz.”

amazon turkiye resmi aciklamasi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir