Ben Fero Kimdir?

ben fero kimdirTürkiye’de yeni yeni tanınmaya başlanan TRAP akımının en yeni oyuncularından biridir Ben Fero. TRAP müzik kısaca elektronik ve bol basslı Hip-Hop müziktir.

Ben Fero kimdir ? Mahallemiz Esmer parçası ile çok büyük bir çıkış yakalamıştır. Müzik yapmaya ise Ezhel’in Müptezel adlı albümünü dinledikten sonra karar verdiğini söylüyor. Müziğinin yanı sıra klipleriyle de dikkat çekmektedir.

Kendisi aslen İzmir Güzelbahçe’lidir. Rap müziğin yanı sıra basketbola da ilgisi vardır ve adı basketbolla da anılmaktadır. Ayırca bir şirkette satış departmanında çalıştığı bilinmektedir. Rap müziğe ilgisi 1999 yılında yani 8 yaşında iken başlamış. İlk olarak Mahallemiz Esmer şarkısını, daha sonra Kimlerdensin ve en son olarak da 3 2 1 şarkısını çıkarmıştır. Henüz bir albümü olmasa da single parçaları vardır ancak ileride albüm çıkarmaya düşündüğünü söylemektedir.

Ben Fero’nun yeni parçalarla rap müzik piyasasında adından sıkça söz ettirecek bir şarkıcı olacağını düşünüyorız. Başarılar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir