Canbay Wolker Kimdir, Kaç Yaşında, Gerçek Adı Nedir?

Canbay & Wolker ismiyle bilinen ve iyi bir ikili olan grup son olarak Leylim Yar isimli şarkıyı seslendirmesiyle birlikte tekrar merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Canbay Wolker Kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

canbay wolker kimdir kac yasinda gercek adi nedir

İlk olarak Canbay Kimdir ? Canbay gerçek ismiyle bilinen Vahap Canbay, 10 Kasım 1997 tarihinde İstanbul Bağcılar’da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalıdır 22 yaşında ve Akrep burcudur. İlköğretim ve ortaöğretim yıllarını Bağcılar Cumhuriyet okulunda tamamlamıştır. Lise eğitimine ise Bağcılar lisesinde başlayıp ve Gökşen akşam lisesinde sürdürmüştür. Müzik hayatına da 2009 yılında başlamış ve 2 yıl ara verdikten sonra 2011 senesinde tekrar amatör kayıtlar ile devam etmiştir. Decrat lgs adıyla tanınan Oğuzhan Salihoğlu’na Elbet Bir Gün adlı parçada nakaratta yer vermiştir. Altyapı müziklerini yapan Burak Gassanov ismiyle tanınmış olan Burak Balcı ile müzik hayatına da devam etmektedirler. Son yıllarda Oğulcan Nihat ve Velet ismiyle birlikte single çalışmaları yapmaktadır. 2018 senesinin Şubat ayında profesyonel müzik hayatına geçiş yapmıştır. Canbay Wolker kaç yaşında ?


Wolker Kimdir ? Wolker, gerçek ismiyle tanınmış olan Umut Bolat 25 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Tokatlıdır. Wolker, 19 yaşında ve İkizler burcudur. İlköğretim ve ortaöğretim yıllarını Bağcılar İnönü ilköğretim okulunda tamamlamıştır. Lise hayatına Türk Telekom mesleki ve teknik Anadolu lisesinde başlayıp kültür temel lisesinde sürdürmektedir. Canbay Wolker gerçek adı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir