Cellat36 Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Özellikle tiktok gibi platformlarda zaman geçirenlerin mutlaka denk geldiği bir TikTok fenomeni Cellat36 kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

cellat36 kimdir nereli kac yasinda

Cellat36 gerçek adı nedir ? Özgür Deniz Cellat tam adı olan fenomenin yaşı da oldukça merak ediliyor. Merak edilmesinin sebeplerinden biri de kendisine sürekli baba denmesidir. Kendisine baba denmesinin sebebi de bir takipçisinin babasını kaybetmesi üzerine “sana baba diyebilir miyim?” sorusunun üzerine baba demesidir.

Cellat36 kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Cellat36 nereli ? aslen Kars’lıdır ve 5 Haziran 1999 Kars doğumludur ve ikizler burcudur. Türk mü Kürt mü olduğu merak edilse de bu konuda bir açıklama yapmamıştır. Cellat36 1.85 boyundadır. TikTok’da 5.4 milyon üzeri takipçisi bulunmaktadır. Aynı şekilde İnstagram hesabını da aktif şekilde kullanan cellat36’nın İnstagram’da da 1.1 milyon takipçisi bulunuyor.

Tiktok fenomeni Cemre Solmaz ile sevgiliydi ancak bir süre sonra ayrılmışlardır. Kız takipçilerinin kendisine baba demesi sebebiyle de babasının kim olduğu merak edilmiştir. Babasının restoran işlettiği biliniyor.

Kendisi hakkında daha fazla bilginiz mevcutsa yorumlarda herkesle paylaşabilirsiniz. Sorularınızı da yorumlarda iletiniz, cevaplandıracağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir