Delta Servis Nedir?

delta servis nedirDelta Servis ismi artık satılan telefonlarda sıkça duyulmaya başlandı. Delta Servis nedir ? Paralel ithalat yapılan akıllı telefonlara servis hizmeti veren bir şirkettir. Samsung, LG, Apple, Sony, HTC, Nokia, Xiaomi gibi markaların servis hizmeti olan bir şirkettir.  2012 yılının Aralık ayında faaliyete başlamıştır. Firma herhangi bir cihaz satışı yapmamakta olup ilerleyen zamanlarda aksesuar ve ikinci el cihaz satışı yapmayı planladığını bildirmektedir.

Yurtiçi Kargo ile hizmet verilmektedir ve online olarak takip edilebilmektedir. Herhangi bir cihaz göndermek isterseniz anlaşma numarası 282 140 974 şeklindedir. Ortalama 3 iş günü içinde servis hizmeti vermeyi tahahhüt etmektedir. %100 orijinal yedek parça kullanmayı hedef edildiğini belirtmektedir. Yan sanayi parça kullanmak hem maliyeti düşürecek hem de cihazın sağlıklı çalışmamasını sağlayacaktır.

Şirket İstanbul ve Ankara’da hizmet vermektedir. Sosyal medya’da oldukça fazla olumlu yazılar olduğu gibi şikayetler de bulunmaktadır. Bu şikayetlerin sebebi kötü olduğu olduğu değildir. Oldukça fazla sayıda Delta Servis garantili cihaz satışı olduğu için şikayetlerin de çok olması normaldir.

Delta Servis garantisi nedir ? satın aldığınız cihazın delta servis garantisi bulunmakta olduğu durumlarda hizmeti bu servis vermektedir. Cihazınızın IMEI numarasının kaydı olup olmadığını ve garanti durumunu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

http://www.deltaservis.com.tr/index.php?sayfa=garantisorgu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir