Demirhyme Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Tekir ile birlikte Ay, Güneş isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Demirhyme kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

demirhyme kimdir gercek adi nedir

Ay güneş, Kimseşer anlatıyor, Bingo, Kendimden, Sarışın, Yanımdaki kim, Inferno, Pardon gibi parçaları vardır. Demirhyme kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 23 yaşındadır. 30.10.1999 Adana doğumlu rap müzik sanatçısı, söz yazarıdır. Lise yıllarının başında (2013) ilk kaydını almıştır. Uzun yıllardır müzikle ilgilenen Demirhyme son 2 senedir profesyonel kayıtlar ve besteler yapmakta. Duygusal tarzı ve sözleriyle bilinse bile birçok farklı tarzda iş yapıp yayınlamıştır. Son zamanlarda sözü bestesi kendine ait olan “Kendimden” , “Ay Güneş” gibi şarkılarla dikkat çekmeyi başarmıştır. Henüz albümü bulunmasa da doğru zamanı bekleyip kendi ekibiyle birlikte sabırla üretmeye devam etmekte. Demirhyme gerçek adı nedir ? gerçek adı Okan Demir’dir.

Instagram adresi okan_demirhyme şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir