Deniz Rhode Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Boramess ile birlikte Bizden Olmadı isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Deniz Rhode kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

deniz rhode kimdir nereli kac yasinda

Bizden olmadı, Bu bi itiraf, Mezarıma gelirken bunu dinle, Aç Kapımı, M. Konserinde ne güzeldin, Tatlı kızlar kırık kalpler, O zamana dek, Yağmur, Düştüm yüksekten, Yalan gibi parçaları vardır. 14 Şubat 2000’de İstanbul’da doğmuştur. 13 yaşında müzik prodüktörlüğüne EDM ile başlamıştır. Prodüktörlüğün yanı sıra küçük yaşta özel partilerde DJ’lik yapmıştır. 15 yaşında demolarını dinletmeye gittiği Turquilla adlı stüdyodan eğitim teklifi almıştır. Buradaki prodüktörlük eğitimini tamamlayıp Soundcloud üzerinden ilk EDM tarzı parçalarını yayınlamaya başlamıştır. Aynı zamanda partilerde, barlarda ve konserlerde ön sanatçı olarak sahne almaya başlamıştır. Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun oldu ve lisesinden aldığı başarıyla Avrupa’da, bölümünde bir numara olarak anılan Hollanda Delft Teknik Üniversitesi’nde Uçak ve Uzay Mühendisliği bölümüne kabul edilmiştir. Eğitim hayatına da Hollanda’da devam etmektedir.

Instagram adresi denizrhode şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında paylaşarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir