DJ Artz Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir, Kaç Yaşında?

Rap sanatçısı Ezhel’in prodüktörlüğünü yapan DJ Artz birçok şarkıda Ezhel ile düet yapmıştır. Son olarak Farah Zeynep Abdullah ile birlikte aşk yaşadığı haberleri ile gündeme oturdu. DJ Artz kimdir hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

dj artz kimdir nereli gercek adi nedir kac yasinda

DJ Artz ismiyle tanınan DJ Artz gerçek adı nedir ? gerçek ismi Efe Çelik olan başarılı DJ uzun zamanlardır müzik prodüksiyonu yapıyor. En çok Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınmıştır. DJ Artz kaç yaşında ? 2 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. DJ kaç yaşında ? sorusunun cevabı ise kendisi 2021 itibariyle 32 yaşındadır. Sevgilisi Farah Zeynep Abdullah ile de aynı yaştadır. DJ Artz nereli ? Adana’da doğan başarılı DJ aslen de Adana’lıdır.

DJ Artz olarak tanınan Efe Çelik, genellikle Ezhel ve Bugy gibi isimlerle yaptığı çalışmalar ile tanınmaktadır. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye’de birçok şarkıcı ile işbirliği yaparak katkı sağlamıştır. Kendisine başarılar diliyoruz. Hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor, siz de yorumlarda paylaşımda bulunabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir