DJ Sivo Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Youtube en çok dinlenenler listesinde adını gördüğümüz DJ Sivo kimdir ? Turntablist DJ ve Yapımcıdır.  Dj Sivo 1986 yılında Berlin’de dünyaya gelmiş ve şuanda Türkiye’de yaşamaktadır. Kendisiyle ilgili tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

dj sivo kimdir gercek adi nedir

Rap müzikle çok fazla ilgilenen Sivo’nun Rap müzikle ilk tanışması 2005 Aralık ayında olmuştur. 2006 senesinde Bursa Rap Ödülleri’nde en iyi Underground DJ ödülünü DJ Funky C’nin elinden almıştır. Sahne performansıyla adından söz ettiren Sivo 60 civarında Undergraund partide MClere eşlik etmiştir. Profesyonel çalışmalara da Fuat Ergin ile devam etmiştir. Ceza, Hayki, Diyat gibi birçok rapçi ile çalışmalar yapmıştır. Son olarak BASKIN adlı parça ile DJ Sivo Ceza x Gazapizm üçlüsü olarak yepyeni bir esere imza atmıştır.

Son 17 yıldır HipHop sahnesinde. Türkiye’de sayısız konser verdi ve Avrupa konserlerinde Türk rap yıldızlarına katıldı. Türk rapçiler Ceza ve Gazapizm’in resmi turne DJ’idir. İlk prodüktör albümü “Griot”u 2021’de çıkardı. Bu albümde Eyvallah, Baskın, Kick Snare BASS, YABADABADU, Kriminal Rapler, Korsan, Ablalarla Gez, Sıka Sıka, UnderGRANd  gibi birçok şarkı ile birbirinden kaliteli rapçiler bir araya gelmiştir. DJ Sivo gerçek adı nedir bilinmiyor. Bu bilgiye veya başka bilgilere sahipseniz yorumlarda yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir