Doğu Demirkol Kimdir?

Tutunamayanlar dizisinin başrol oyuncularından olan başarılı genç oyuncunun yıldızı bu dizi sayesinde iyice parladı. Tutunamayanlar dizisinin Tarık’ı Doğu Demirkol kimdir ?

dogu demirkol kimdir

34 yaşında ve 6 Eylül 1985 doğumlu olan başarılı oyuncu ilk olarak
Ahlat Ağacı filmindeki Sinan adlı karakteri canlandırarak buradaki başarısı ile büyük bir çıkış yapmıştır. Başarılı bir cerrah baba ve ev hanımı bir annenin oğludur. Youtube üzerinden paylaştığı videolarla ilk olarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Yetenek Sizsiniz adlı yarışmaya katılmaya rağmen finale gitmeyi başaramamıştır. Aslında bilgisayar mühendisi olan genç oyuncu oyunculuk alanında oldukça büyük başarılar yakalamaya başlamıştır.

BKM Sahne’sinde bulunarak Açık Mikrofon adlı programda performansını sergiledi. İzleyenler tarafından çok beğenilen bu performansı Youtube sitesinde de yoğun ilgi görmeyi başarmıştır. Ali Atay’ın yazmış olduğu Ölümlü Dünya adlı oyundaki performansıyla olduça dikkat çekti. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi gibi ünlü oyuncuların rol almış olduğu bu filmde Zafer karakterini canlandırmıştır.

Doğu Demirkol evli mi?
Evli değil ancak nişanlı olduğu söyleniyor. Nişanlısını ise hiç fotoğraflarda görünmüyor. Aslen Mersin’li olduğu biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir