Evdeki Saat Grubu Kimdir?

Evdeki saat grubu müzik listelerinde sıkça karşımıza çıkan bir grup. Bu grup, 2014 yılında vokalist Eren Alıcı ve back vokal Sunguralp Esat tarafından kurulmuştur. İstanbul’da temelleri atılan alternatif bir müzik kökenli olan grubun temeli iki ev arkadaşı olan Eren ve Sunguralp ikilisinin birlikte şarkılar yapması ile atıldı. Şarkılarını internette yayınlamaya karar vermeleriyle birlikte geniş kitleler tarafından dinlenmeye başlandılar. Evdeki saat grubu kimdir ?

evdeki saat grubu kimdir

Evdeki Saat grubu aslında grubun solisti olan Eren Alıcı’nın projesi olarak tanımlanabilir. Küçükken rap şarkılara büyük ilgisi olan Eren Alıcı, 14 yaşından gitar çalmaya başlamış. Rap şarkıları da olduğunu söyleyen Alıcı’nın bu şarkılarını yazdığı süre içinde adının Ezel olarak anıldığını söylüyor bir röportajında. Üniversite üçüncü sınıfındayken tarzının dışına çıkarak farklı müzisyenlerle de tanışma fırsatı bulmuştur. Bu farklı tarzda müzik yapan grup da şu an “Üçüncü Yeniler” ismi ile bilinen müzik grubudur. Alıcı ilk ciddi parçası olarak tanımladığı “Biraz Olsun” isimli şarkısını 18 yaşında yazmıştır. Bu şarkının ardından tarzında büyük değişikliğe giden müzisyen daha özgün parçalar yazmaya başladı.

Grubun üyeleri ise Eren Alıcı – solist Sunguralp Esat – back vokal – gitarist Arif Kara Kemal Demir olarak bilinmektedir. 2014– Biraz Olsun 2015 – Eski ve Tozlar İçinde 2017 – Bizi Orada Arama Yanlış Var İnsanlar Ne Güzel Gülüyor Ay Doğar Mucize Mümkün Değil Mükemmel Adalet Strasse Ekin Çürüdüm 2020 – Uzunlar (V1 – V2) isimli parçalara imza atarak isimlerinden söz ettirmeyi başarmışlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir