Evkur Kimin, Sahibi Kurucusu Kimdir?

Evkur son zamanlarda birçok yerde mağaza açmaya başladı. Evkur kimin ve Evkurun kurucusu kim soruları çok merak edilen konulardan olmuştur.

evkur kimin evkurun sahibi kurucusu kim

Yaptığı işlerin yanı sıra hayırseverliği ve futbol merakı ile duyulan Hasan Kan Evkur Alışveriş Merkezleri’nin sahibidir. Evkur Yönetim Kurulu Başkanı olarak bilinmektedir. İlk olarak farklı isimle 1972’de Murat Halı Mağazaları olarak ticaret hayatına başlamıştır. 1994 yılında ismini Evkur Alışveriş Merkezleri olarak değiştirilmiştir. Hali hazırda 100’e yakın mağaza ve 37 farklı şehirde hizmet vermektedir. 2016 senesinde Evkur Finansman ismiyle yeni bir kredi finansman şirketi kurulmuştur.

Evkur’un sahibi Hasan Kan Kimdir Nerelidir?

Hasan Kan Nereli ? Doğum yeri Sivas’ın Divriği ilçesidir. Babası Malatya’lıdır ve bu bilgi nedeniyle de bazı yerlerde Malatya’lı olarak bilinmektedir. Doğum tarihi bilinmemektedir ve kendisi, ailesi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Kaan KAN, Dilara KAN ve Aşdane KAN gibi aile üyeleri vardır. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne yaptığı katkılarla da adını çokça duyurmayı başarmıştır. Bir okul yaptırma hayali olduğunu ve bir okulun yakınında yurt yaptırmaya başladığı biliniyor. Geçtiğimiz senelerde Evkur, Malatyaspor’a sponsor olarak Evkur Yeni Malatyaspor adını almıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir