Fethi Demirkol Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Türk sporunun gelişmesinde önemli paya sahip, ilk ücretli ve şifreli kanal olan Cine5 Tv uzun bir suskunluk döneminden sonra iş adamı Fethi Demirkol’a ait olan FD Medya yönetiminde yeniden yayın hayatına başladı. Fethi Demirkol kimdir ?

fethi demirkol kimdir nereli

Fd Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Demirkol, grup şirketi olan CINE5 TV‘yi 2017 yılında yayın hayatına kazandırdı. Türkiye’nin önemli magazin ve sanat dergileri, ilk interaktif radyo kanalı, internet televizyonları ve ülkenin uluslararası arena da ses getiren organizasyonlarına başarılarıyla imza atan, moda ve sanat dünyasına yıldızlar kazandıran FD medya yönetim kurulu başkanı ve duayen gazeteci Fethi Demirkol’un üstün gayret ve çabalarıyla cine5 yeniden yayın hayatına yeniden başladı. Fethi Demirkol nereli ? aslen nereli olduğu ile ilgili bilgi henüz bulunmuyor ancak ulaşılınca burada paylaşılacaktır.

FD medya patronu Fethi Demirkol ve başarılara imzasını bırakan güçlü kadrosuyla 2017 yıl sonunda yapacağı star güzellik yarışmasını canlı yayın ile ekranlara taşıyacak olan Cine5 Tv’yi www.cine5tv.com adresinden izleyebilirsiniz. Yeniden yayın hayatına merhaba diyen Cine5 Tv; müzik, kültür sanat, yaşam, moda, magazin ve gece hayatın renklerini ekrana yansıtacak.

Cine5 TV MEDYA’nın Bir çok sektörde varlığını sürdüren Demirkol tam anlamıyla Cine5tv ile yazdırdı adını altın harflerle. Hem de günümüzün çirkinleşen medya koşulsuzluklarına rağmen sürekli çalıştı. İşleri içinde belkide en çok basın ayağında yaptığı işler ve kurduğu şirketler oldu Demirkol’un.

Kendisine Instagram üzerinden de ulaşabilirsiniz. fethidemirkolofficial Instagram adresidir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir