[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23710  14-09-2011 17:58 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Microsoft, nihayet yeni işletim sistemini Güney Kaliforniya’daki merkezinde geliştiriciler için düzenlediği BUILD konferansında resmen tanıttı ve indirilebilir hale getirdi.


Microsoft’un Windows Bölüm Başkanı Steven Sinofsky tarafından tanıtılan işletim sisteminin en önemli özelliği dokunmatik ekranlara uygun tasarlanmış olması ve radikal değişiklikler barındırması. Öncelikle yeni işletim sisteminin hem iPad rakibi olacağını hem de klasik kişisel bilgisayarlarda yer alacağını tekrarlayalım.

Windows’u yeniden hayal ettiklerini ifade eden Sinofsky, işletim sisteminin hem dokunmaya hem de kaydırmaya uygun olarak tasarlandığını vurguladı. Ayrıca işletim sisteminin farklı uygulamaların bir arada çalışması ve tüm Windows 8 cihazların arasında senkronize olması sağlandı. Sinofsky de artık uygulama üretimine odaklandıklarını ifade etti.

Apple ve Google’ın mobil piyasadaki başarısına geç yanıt vermekle eleştirilen Microsoft, bu kez açığı kapatmak için oldukça gayretli görünüyor. Zira üretilen işletim sisteminin de tablet ile notebook kavramını yakınlaştıran dokunmatik özelliği bulunan “ultrabook” sınıfını ileri taşıyabileceği düşünülüyor.


Microsoft, Windows 8 ile Live bilgisayar programları ile yakaladığı bulut ekosistemini kullanmayı hedefliyor. Hemen her gün Windows Live Messenger kullanıyor, Live’ın depolama (skydrive), e-posta (hotmail) ve oyun (xbox) servislerinden yararlanıyoruz. Bu programların tüm cihazlarda uyumlu ve rahat kullanılabilir hale gelmesi Microsoft’a mobil platformda büyümesi için avantaj sağlayacaktır.

Henüz işletim sisteminin ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı ancak geliştiriciler için indirilebilir bir sürüm mevcut durumda. Bu sürümü indirmek için http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/ adresini kullanabilirsiniz.


__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #23711  14-09-2011 20:26 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Güzel gelişme. Beni heyecanlandırdııı

__________________
Çevirimiçi durumu