[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25053  13-03-2012 12:06 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
*ev boş olunca parti yaparım, ne işim var köyde deme. annanen, deden yaşlı insanlar. bugün var yarın yok.

*yanlışlarına çok takılma, okulunu bitir, sonra istediğin işi yaparsın.

*biliyorum hayatının aşkı, ilk gözağrın, çok seviyorsun ama beyninin bir bölümünü silmek için 5 seneni harcama. azıcık kafanı önünden kaldırda bi sağa sola bak. aslında aradığın şey burnunun dibinde.

*sana yanlış gelen davranışları yüzünden insanlardan ümidini kesme. dön, bak. sen ne kadar yanlış işler peşinde koştun... koşacaksın.

*azıcık maddiyata değer ver. tamam sevdiğin insanın yüzündeki bir anlık gülümseme için varını yoğunu veriyorsun ama ileride aç kalacaksın. ölçülü ol.

*yaptıklarından pişmanlık duyma, yapmadıklarından duy.

*kilo ver ayı oğlu ayı. senin o zaman vermediğin kiloları ben veriyorum şimdi.
*lisenin kıymetini bil. ölüm gibi gelen hergünü mumla arayacaksın.

*arkadaşlarınla daha çok vakit geçir, ileride hepsini bir araya toplamak için birer bira ısmarlamak yetmeyecek.

*günde 12 saat uyuma hayvanat. aç kitap oku, film seyret, oyun oyna. 25'ten sonra hiçbiri eskisi gibi keyif vermeyecek, sürekli birşeyler eksik olacak. büyüsü kaybolacak.

*götü çok yayma ama dersleri, sınavlarıda kafana takma çok. sinir stres yapmaktan biyoksine minoksile para yetiştiremezsin sonra.

*he, bide babanın arabasını kaçır arada, boş otoparkta gece turla. ileride ya baban vermeyecek yada benzin 5 lira olacak.

*bir kez olsun doğru tercihler yap,bu kadar salak olma.üniversitede doğru düzgün bir bölüm oku,yurtdışına git orada da oku.fırsatların ayağına gelmesini bekleme mal mal sen onların peşlerinden koştur.kimseye kendinden fazla değer verme.hayatın anlamını arama,kitap okuma ders çalış.herkes gibi olmak istemiyorum be yea deme ağzının üzerine vururum,git ders çalış.aşık olma boş işler peşinde koşma,git ders çalış.annen hep haklı boşuna kendini haklı çıkarmak için bağırma,git ders çalış salak seni.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu