[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #25296  06-07-2012 11:44 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş


Rengi ve Stiliyle Benzersiz Tasarım
Samsung’un özenle tasarlanan yeni kliması şık ve modern oturma odanız için mükemmel bir çözüm. Yeni klimanın kusursuz güzelliği ile stil sahibi yaşamınızı desteklemeyi garanti ediyoruz. Klima, şiddetli hava koşullarında bile göz alıcı beyazlığıyla tüm gün boyunca tatlı bir serinlik sunar.

Tam HD Filtre
Samsung’un gelişmiş Tam Yüksek Yoğunluklu Filtresi ile, odanızın taze ve temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Tam HD Filtre en küçük mikroskobik toz parçacıklarını bile gidererek ve kirli havayı temiz havaya dönüştürerek gelişmiş bir filtreleme sunar. Filtrenin temizliği de kolaydır. Filtreyi temizlemek için tek yapmanız gereken akan suyla kiri yıkamaktır. Basit ve bakımı kolay filtre ile havanız her zaman temiz ve taze olsun.

Derin Uyku
İyi bir gece uykusunu ıskalamanız günün kötü geçeceğinin habercisidir. İşte bu nedenle Samsung’un Derin Uyku özelliği yatak odanızda ideal konforlu bir iklim yaratır. Hassas sıcaklık kontrol sistemi ve otomatik nem ayarı ile, uykunuzun üç hayati aşaması nemden ve ısıdan korunmuş olur, böylece tamamen yenilenmiş ve yeni günü göğüslemeye hazır şekilde uyanırsınız. Derin Uyku özelliği sadece değerli dakika ve saatlerinizi uykusuzluktan kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda normal soğutma moduna kıyasla %36’ya kadar enerji tasarrufu da sağlar.

Otomatik Temizleme
Bilmiyor olabilirsiniz, fakat bir klima küf üretebilir ve mikropları yayabilir. İç ve dış hava sıcaklıkları arasındaki fark nedeniyle ünitenin içinde nem oluşur ve nem de bakteri demektir. Peki bizim çözümümüz nedir? Samsung klimaları otomatik temizleme özelliğine sahiptir, böylece siz kapatır kapatmaz fan otomatik olarak çalışır, mikropların yayılmasını önlerken her şeyi kuru ve kokusuz tutar.

Nem Alma
Samsung’un yeni kliması mekanınızın rutubetli ve boğucu olmasına müsaade etmez. Samsung’un yeni kliması, çevrenizdeki aşırı nemi gidermek için en uygun seçimdir. Kesinlikle su kovası boşaltmanıza gerek yok!

Turbo Soğutma
Samsung’un yeni kliması belirlenen sıcaklığa hemen ulaşmak için Turbo modda maksimum hızda çalışır. Samsung’un Turbo Soğutma teknolojisi ile mekanınızı anında soğutun.

Düşük Watt
Daha fazla para tasarrufu için artık konforunuzdan ödün vermek zorunda değilsiniz. Samsung klimalar, hiçbir şekilde konfor yitimi olmaksızın, para ve enerji tasarrufu yapmanızı sağlayarak daha düşük bir watt düzeyinde çok güçlü bir soğutma gücü sunar. Klasik klimadan daha yüksek bir etkililikle birlikte faturanız geldiğinde farkı göreceksiniz. Ayrıca, klimayı her açtığınızda da farkı hissedeceksiniz.

Üçlü Koruyucu
Samsung’un entegre koruma teknolojisi daha iyi dayanıklılık ve güvenilirlik sunar. Güçlü soğutma sistemi (Motor Koruyucusu, sabit volt kontrolü (Denetleyici Koruyucusu) ve paslanmaya karşı etkili kaplama (Kanat Koruyucusu) daha uzun bir süre mükemmel derecede taze serin havaya sahip olmanızı sağlar.

Anti Baktariyel Kaplama
Bu filtre, anti bakteriyel kaplamanın eşsiz yapısı nedeniyle ufak toz parçacıklarını ve göremediğiniz virüsleri bile toplar. Daha temiz, daha taze bir hava solumanız için istenmeyen bakterilere karşı tamamen korunmanın keyfini çıkarın.

Teknik Özellikler
R-410 SOĞUTUCU AKIŞKAN GAZ
-5 DERECEYE KADAR ISITICI +45 DERECEYE KADAR SOĞUTMA
FULL HD FİLTRE İLE %80 TOZ FİLİTRELEME
Gelişmiş filitresi ile havayı tozlardan ve mikroorganizmalardan arındırır.
ANTİ BAKTERİYEL KAPLAMA
İYİ UYKU MODU
Uyku kalitesini artırır
Elektrik tüketimini %36 oranında azaltır
Cilt sıcaklığını korur
ÜÇLÜ KORUMA SİSTEMİ
Motor koruyucu
Gerilim koruyucu
Filitre koruyucu



Nasıl Bir Klima? Alınır Mı? En Ucuz Fiyatlar Nerede? Özellikleri İyi Mi? İyi Bir Klima Mı?

__________________
Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #26283  20-11-2019 15:02 GMT+2 saat  

alican





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Samsung’un kilimaları kulanışlı.

__________________
Çevirimiçi durumu