[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #26194  02-06-2015 10:19 GMT+2 saat  

totoroo





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Normalde her ay bir yeniay ve dolunay olur...
Artık bir çoğumuz biliyoruz ki yeni aylar başlangıçları, dolunaylar ise bitişleri temsil eder.
Peki bu dolunay'ın önemi nereden geliyor?
burç uyumu
Dolunay, 2 Haziran akşamı saat 19:19'da İkizler -Yay aksında oluşacak...
Bizleri, bilgi ve öğrenme ile ilgili farkındalık geliştirmeye sürükleyecek.
Diğer kozmik etkenler bu oluşuma nasıl katkıda bulunacaklar?
İkizler burcunun yöneticisi olan Merkür şu gerileme hareketine devam ediyor. Yani asparagas haberler,manüple edilen bilgiler gündemde olacak.
Bir diğeri, Ay dolunay evresine girdiğinde 4 kraliyet yıldızından biri olan Antares'le kavuşum halinde olacak. Akrep burcunun Alfa yıldızıdır. Astronomi literatüründe Akrebin Kalbi olarak bilinir. Batının gözcüsü olan Uriel yani bildiğimiz adıyla Azrail yönetiminde olan bir konstelasyon içerisinde yer alır. Mars, Jüpiter ve az miktarda Merküri karaktere sahip olan Antares güneşten 60 bin kat daha parlaktır.
Ay /Antares kavuşumuna latincede Occultare yani ''gizlenme'' denir ve bu oluşum büyük bir mistik güç ortaya çıkartır. Antares'in natura açısı olan Aldebaran da Boğa takım yıldızının en güçlü yıldızıdır ve Doğunun gözcüsüdür. Mikail tarafından yönetilir.
Antares ve Aldebaran'ın bu kozmik olayı büyük maddi dönüşümler için de şanslı bir başlangıçtır. Fakat yine söylüyorum bu Dolunayda bireysel değil, insanlığın yüksek iyiliğini gözeterek adımlar atmamız gerekiyor. Aksi takdirde Antares, kendi elinizle kendi sonunuzu hazırlamak için seve seve yardımcı olacaktır.
Antares'in anahtar kelimeleri mücadele ve savaştır. Bu açıdan değerlendirecek olursak planlarımıza ve isteklerimize ulaşmak için şeytani bir zeka kullanmaya eğilimli olacağız. Mücadele ve savaş dürtümüz oldukça yükselecek.
Olumlu açıdan bakıldığında küllerimizden yeniden doğacağız. Şimdiye kadar uğradığımız haksızlıkları kendi lehimize çevirebileceğiz. Hakkımızı savunurken ve ya hakkımızı almak için mücadeleden kaçmayacağız.
Satürn'ün Dolunay'a geri hareketiyle eşlik edecek olması oldukça manidar. Antares bizi bencil isteklerimizin kölesi yapmaya çalışırken satürn ileri hareketine geçtiğinde ceza ve ya ödül vermek için kayıt memuru olarak nöbette olacak.1 Ağustos ta durağanlaşıp 3 Ağustos'ta tam hızına kavuşacak .Bu tarihten sonra bu Dolunay'da ne ektiysek onu biçeceğiz.
Menfaat beklemeden başkalarına iyilik yapıyor muyuz, yardım ediyor muyuz? Sormamız gereken sorular bunlar...

Burçlara göre etkilerine bakılacak olursa;
KOÇ
Dolunay anında satürn kavuşumunun olması hayata daha ciddi ve yaşam amacınızı ciddi gözden geçirme ve bu bağlamda kalıcı planlar yapmak isteyeceksiniz. Şimdiye kadar hayatınıza dair yaptığınız planlar sizi hayallerinize ulaştırmadıysa özellikle kariyeriniz açısından yanlışı nerede yaptığınızı bulacaksınız .Ay'ın Antares sabitiyle kavuşması da sizi yaşam amacınızı ve ya gittiğiniz yolu değiştirmek adına mücadele enerjinizi yükseltecek.

BOĞA
8. evinizde meydana gelecek Dolunay,ortak paylaşımlarınız adına adil olup olmadığınızı mercek altına alacak. İhtiyacınız olmadığı halde sahip olduklarınızı ihtiyacı olanlarla paylaşıyor musunuz? Yoksa ihtiyacı olanları görmezden mi geliyorsunuz sevgili Boğalar? Kendi yaşam kalitenizi düşürmemek adına paranızı saklamayı mı tercih ediyorsunuz? Bu soruların cevaplarını bulmanız gerekiyor. Hayatınızı paylaştığınız insan(lar)ın yaşantınızdan gitmesi gündeme gelebilir. Bu noktada sizin sebep olduğunuz mecburi bir ayrılık olabilir. Maddi manevi sıkıntı oluşturan konuların sonlanması ihtimaller arasında. Bir yandan para biriktirirken diğer yandan hesapta olmayan harcamalar da yapabilirsiniz.

İKİZLER
İlişki durumunuz mercek altında. Hayat ağacınızdaki sizin hayat amacınıza hizmet etmeyen bağımlılık oluşturduğunuz kişileri silkeleme zamanı. Size dayatılan ve bir yerde yapmaya mecbur bırakılacağınız anlaşma veya sözleşmeler de söz konusu olacaktır. Bu sefer karşınızdaki insanın kartları hem açık hem de eli kuvvetli. Direnmeyin sadece akışta kalın. Evlilik ve ortaklı ilişkiler konusunda biraz sabırlı olmalısınız. Şayet şimdiye kadar ilişkiler konusunda kasten bir yanlış yapmadıysanız tedirgin olmanıza da gerek yok sevgili ikizler.

YENGEÇ
Çalışma şartları, iş arkadaşları, rutin işler, size bağlı çalışan alt grup ve kişisel sağlığınız mercek altında. Dolunayla birlikte sizi fazla yorduğunu düşündüğünüz, sıkı çalışmanıza rağmen takdir görmemeniz işten ayrılmak istemenize yol açabilir. İş yerinizde başkalarının sorumlulukları da sizin üzerinize yıkılabilir. Bu da fiziksel açıdan sağlığınızı etkileyebilir. Dinlenmek size iyi gelecek. Sağlığınızı ihmal etmeyin.
tarot falı
ASLAN
Dolunayın zorlayıcı etkisi aşk yaşamınız, çocuklarla olan ilişkileriniz, sanat uğraşılarınız ve hobileriniz konusunda ortaya çıkacak. Bu Dolunay'la aklınızdaki her şeyi ortaya dökecek ve bitmesi gerekenlere son noktayı koyacaksınız. Aşık olduğunuz kişiyle sorunlarınız varsa artık konuşmanın zamanı geldi diye düşünebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

__________________
Çevirimiçi durumu