[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #11330  18-10-2008 10:45 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Kanada'da Üniversite Eğitimi

Kanada eğitim açısından dünyanın en uygun seçeneklerini sunan ülkelerinden biridir. Hem üniversitelerin bünyesinde bulundurduğu bölümler, hem farklı öğrenim kategorileri hem de ekonomik öğretim ve yaşam koşullarıyla bir öğrencinin isteyebileceği her özellik bu eğitim
sisteminde mevcuttur. Kanada'da üniversite eğitimi almanın avantajları oldukça fazladır. 1998 yılı rakamlarına göre Kanada üniversitelerinin Lisans ve Yüksek Lisans programlarına kayıtlı 30.000'in üstünde yabancı öğrenci bulunmaktadır. Bu sayının son 2 yıl içinde daha da arttığı bilinmektedir Kanada'da Ön-Lisans eğitimi veren 203 ve Lisans eğitimi veren, 69 üniversite vardır. Kanada'da üniversiteler, öğrencilerin orta öğretim sonrasında Lisans derecesi almak amacıyla gittikleri eğitim kurumlarıdır. Ön Lisans eğitimi veren üniversiteler ise orta öğretim sonrasında teknik ve mesleki alanlarda eğitim veren yada üniversiteye hazırlık dersleri gösterilen ancak Lisans programları bulunmayan okullardır.

Kanada eğitiminiz için ideal bir ülkedir. Kanada'daki üniversite ve kolejler yüksek standartları ve kaliteleriyle ünlüdür. Mühendislik, İşletme, Telekomünikasyon, Tıp ve Ziraat en çok ilgi gören ve kalitesi dünyaca tanınmış bölümlerin başında geliyor. Ayrıca kullanılan son teknoloji sayesinde öğrenciler bilgiye daha rahat ulaşabiliyor. kampüs dahilindeki sportif aktivitelerinin çeşitliliği ise yüksek kalitenin bir diğer göstergesi.

Kanada'da Lisans Eğitim Maliyetleri:

Kanada'da eğitim ve yaşam masrafları ABD, İngiltere, Fransa veya Avustralya'ya kıyasla daha ucuzdur. Ortalama olarak, eğitim ve diğer giderler için harcanan miktar bu ülkelerde harcananın hemen hemen yarısıdır. Lisan programı için ortalama ücret: 7,000 Kanada dolarıdır. (4800 ABD doları) Kalacak yer, yeme içme dahil yıllık harcamalar İse ortalama 10,000 Kanada dolarıdır (6,500 ABD doları). Eğitim ücreti bir eyaletten diğer eyalete bir üniversiteden diğerine değişmektedir.

Burs olanakları oldukça kısıtlı olup, daha ziyade mastır ve doktora öğrencilerine yöneliktir. Bu konuda doğrudan üniversiteler ile bağlantı kurmak gerekmektedir.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu