[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #11333  18-10-2008 10:46 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 33
Facebook'ta Paylaş
Hollanda'da Üniversite Eğitimi

Eskiden olduğu gibi günümüzde de geleneksel konukseverliğini ve eşsiz kültürünü koruyan Hollanda dünyadaki en gelişmiş ülkeler arasında yer almaktadır.Bu küçük ülke 16 milyonluk iyi eğitimli nüfusu ile dünyadaki en varlıklı 15 ülke arasındadır. Uzun yıllar Hollanda kökenli Philips, Heineken, ING Bank, Shell ve KLM gibi çok uluslu firmalara ev sahipliği yapmıştır.

Bir çok kültürü içerisinde barındıran Hollanda toplumu güvenli ve modern bir toplumdur. Tarihi bağların bir sonucu olarak Hollanda kökenli olmayan bir çok grup uzun yıllardır Hollanda'da yaşamaktadır. Bundan dolayı Hollandalılar dünyanın her tarafından insanlarla bir arada yaşamaya ve çalışmaya alışkınlardır. İngilizce Hollanda'da bir çok kişi tarafından konuşulan bir dildir. Hollanda üniversiteleri özellikle yüksek lisans düzeyinde İngilizce dilinde eğitim vermektedir.

Hollanda eğitim ve araştırma geleneğiyle önemli bir geçmişe sahiptir. Bugün yaklaşık 900 alanda İngilizce eğitim verilmektedir ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Hem sınıfta hem de günlük yaşamınızda çevrenizdekilerle İngilizce iletişim kurmanız mümkündür. Hollanda'da eğitimle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Nuffic (Yüksek Eğitimde İş Birliği için Hollanda Organizasyonu) tarafından sağlanan www.studyin.nl sitesini ziyaret ediniz.

Hollanda'da üniversite eğitim ücretleri diğer ülkelere göre oldukça ekonomiktir. Üniversite lisans programı ücretleri; 2500-3000 Euro iken yüksek lisans eğitim ücretleri 5000-10000 Euro arasında değişmektedir. Başarılı öğrencilere tam veya kısmi burs sağlanabilir. Ayrıca öğrenciler part-time olarak eğitimleri esnasında çalışabilirler.

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu