[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #12745  23-03-2009 18:39 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Gül Sevenler :
Gerçekte derin sevgiye ve de derin arkadasliga deger veren, genellikle de hassas, duygu yüklü ve bir o kadar da neseli , mantigi ile degil, hisleriyle hareket etmeyi seven kisilerdir. Derin sevginin beraberinde güzelligin simgesi olan gülü seven bu insanlar duygusal hayatlarinda ise büyük derecede mutlu beraberliklere ortak olurlar.
Karanfil Sevenler :
Gerçekten en küçük bir seye dahi kizabilen, güçlü ve derin duygulara sahiptirler, ancak az ama öz konusup, çok dinlemeyi tercih ederler. Oldukça sert bir kisilik yapilari mevcuttur ve sevgilerinde asiri derecede kiskanç bir yapinin sahibi olurlar. Bu durumda sevdiklerinden oldukça zor ayrilmalari manasina gelmektedir. Hayatlarinda ara sira da asiriya kaçtiklari da görülmektedir.
Zambak Sevenler :
Gerçekte genel olarak güzeli sevmeyi seven bir yapiya sahip insanlardir. Ancak sartlar ne olursa olsun, illa ki güzel olsun. Bu kisiler o güzelligi sadece sevmekle kalmazlar, ona tamamen ve hemen sahip olmak isterler. Fakat bu yapilari onlarin aci çekmelerine ve mutsuz olmalarina sebep olabilmektedir.
Sardunya Sevenler :
Gerçekte oldukça dengeli bir duygu dünyasina sahiptirler. Hayatlari onlar açisindan kutsaldir ve durumlarindan oldukça da memnundurlar. Hayal dünyasiyla isleri olmadigi yetmezmis gibi, bir de realiteler onlarin daimi olarak arayista olduklari bir olgudur diyebiliriz. Pek çok zaman da düsündüklerini saklayamazlar.
Yasemin Sevenler :
Gerçekte hayalperest ve daima bir bekleyis içerisinde olan oldukça da kirilgan bir yapiya sahip kisilerdir. Onlar içinse acele diye bir kavram yoktur. Her seye ragmen bir açlik duygusu içinde bulunmalari, agirbasli olmalari onlari, arkadas çevreleri arasinda kendini begenmis bir kisi konumuna tasimaktadir. Ancak isin realitesi hiç de öyle degildir. Onlar son derece hassas, duygusal bir karaktere sahiptirler.

Hanimeli Sevenler :
Gerçekte pek Çok zaman birbirine ters olan görüsleri vardir. Bu görüsler kendi içinde de çokça devinimler gösterirler. Onlarin o an içinde mutlu, umutlu olmalari sizi aldatabilir, nedeni ise bir süre sonra degiserek mutsuz ve ümitsiz bir havaya bürünebilmeleridir.
Menekse Sevenler :
Gerçekte kindar olmayan, alçak gönüllü, yüregi sevgi dolu ve paylasmayi seven kisilerdir. Beyin yolu araciligiyla almaya açik bir yapilari mevcuttur. Dogustan temiz ruhlu ve temiz duygulari besleyebilen karakterleri, onlari herkes tarafindan aranan insan yapar.
Manolya Sevenler :
Gerçekte yasam bu kisiler bakimindan bir beklenti yumagidir. Haris ve güçlü benlikleri, onlarin her an için ve her yerde, her seyden üstün olma, ukala olma duygularini kamçilar. Gurur yüklü olduklari bakimindandir ki, övülmekten ve de poh pohlanmaktan oldukça *** ve çok hoslanirlar.
Lale Sevenler :
Gerçekte hassas bir yapi adeta onlar için bulunmus bir kavramdir. Oldukça çabuk kirilabilen yapilari, yasama küsmeleri ve sevmek degil de sevilmeyi arzu etmeleri onlarin hassas olan yanini ve çekingen olan kalbini çok daha korkak hale sokar ve ürkek bir durum yaratir. Asiri derecede narin kisiler olarak bilinirler.
Leylak Sevenler :
Gerçekte üstüne çok asiri derecede düsülmüs olan beraberinde de doga tarafindan özene bezene yaratilmis ruhlari sebebi ile negatif olaylar karsisinda bile mutluluk bulabilirler. Açik kalpli, içten ve nezaketlidirler. Fakat bütün bunlarin beraberinde oldukça güçlü olan yaradilislari onlari dagilmaktan kurtarir.
Sebboy Sevenler :
Gerçekte uçari olan dogalari, daldan dala konmalari ve sevdiklerinin degismelerini istemeleri dahilinde düsünce tarzi olarak oldukça iyi kisilerdir. Sayet onlar birisine bir negatif enerji ya da zarar verecek bir harekette bulunmuslar ise, bu, negatif anlamda düsünerek degil, tam anlami ile istem disi olmus bir hareket olarak algilanmalidir.
Kasimpati Sevenler :
Gerçekte ciddi, agirbasli, kati ve acimasiz yapidadirlar. Titiz olmalari beraberinde zor begenir olmalari da cabasidir. Dogrulugu hedef edinmis, konsantrasyonu güçlü bir is yasami onlar için çok büyük bir anlam ifade etmektedir. Bütün bu sartlar onlarin çevrelerine karsi yardim sever olmalarini ise asla ve asla engelleyemez.
Sümbül Sevenler :
Gerçekte daimi olan bir hayalleri vardir, insanlardan ve kalabaliktan oldukça uzak, sessiz sakin bir ortami severler. Hassas yapili ve içtenlikle ruhsal yapili olmalarina ragmen, agir basli oldugu kadar da daginik ve savruk bir yasamlari vardir. Hisleriyle bas basa kalmak onlar açisindan en ideal bir ortamdir.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu