[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #17701  05-10-2009 10:11 GMT+2 saat  

Can


Admin


Tecrübe Puanı.: 100%
Ruh Hali: Neutral
Mesaj 5381
Şehir: Huzuristan
Ülke:
Meslek: Webmaster
Yaş: 34
Facebook'ta Paylaş

Yeni Renault Mégane Sport Tourer, Yeni Mégane ailesinin, Hatchback, Coupé, Grand Scénic ve Scénic’ten sonra beşinci modeli olarak yola çıkmaya hazırlanıyor.

Haziran 2009 sonunda Avrupa’da, Ekim 2009 ortasında ise Türkiye’de satışa sunulacak olan Yeni Renault Mégane Sport Tourer, işlevselliklerini ve iç hacmini koruyan şık ve dinamik bir görünümle ayırt ediliyor. Türkiye’de 1.5 dCi 85 bg, 105 bg olmak üzere iki dizel ve 1.6 16V 110 bg benzinli motor seçenekleri, Expression ve Privilège olarak iki farklı donanım seviyesiyle tüketicinin beğenisine sunulacak.

Palencia (İspanya) fabrikasında, Hatchback ve Coupé ile aynı üretim bandında üretilen Yeni Renault Mégane Sport Tourer fabrikada üretim sürecinde gerçekleştirilen tüm geliştirmelerden yararlanıyor.

Yeni Renault Megane Sport Tourer, Renault’nun station wagon modelinin adı. Yeni Megane ailesinin, Hatchback, Coupe, Grand Scenic ve Scenic’ten sonra beşinci modeli. Haziran 2009 sonunda Avrupa’da, Ekim 2009 ortasında ise Türkiye’de satışa sunulacak.

Türkiye’de 1.5 dCi 85 bg, 105 bg olmak üzere iki dizel ve 1.6 16V 110 bg benzinli motor seçenekleri, Expression ve Privilège olarak iki farklı donanım seviyesiyle tüketicinin beğenisine sunulacak. Palencia (İspanya) fabrikasında, Hatchback ve Coupé ile aynı üretim bandında üretilen Yeni Renault Megane Sport Tourer fabrikada üretim sürecinde gerçekleştirilen tüm geliştirmelerden yararlanıyor. Şu anda kesin olarak belli olmamasına rağmen 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılması beklenen Yeni Renault Megane Sport Tourer özellikle geniş aileler için iedal bir seçenek oluşturuyor.

Yeni Renault Megane Sport Tourer, dinamik ve şık yeni çizgileriyle Megane ailesini tamamlıyor. Müşterilerin bu karoseri tipinden beklediği yükleme işlevselliği ve modülerlikten ödün vermeden, bu segmentteki station-wagonların çoğunda görülen farklı sportif bir görünüm sergiliyor.

4,56 m’lik uzunluğu ile Yeni Renault Megane Sport Tourer 5 yetişkin yolcuyu tüm bagajlarıyla birlikte konforlu şekilde taşımak üzere tasarlandı. Hatchback’e kıyasla 62 mm uzatılan dingil mesafesi, arkadaki yolcuların konforunu arttıracak şekilde 218 mm’lik (Hatchback’e kıyasla + 61 mm) diz boşluğundan yararlanmalarına olanak veriyor; bu değerler segmentin en iyileri arasında yer alıyor.

Yeni Renault Mégane Sport Tourer, segmentin en genişleri arasında yer alan 524 dm3‘lik (38 dm3‘ü döşeme altında) bir bagaj hacmi sunuyor. Kullanıma bağlı olarak bagaj hacmi yaklaşık 1.600 dm3’e çıkabiliyor. Modüler özellikli alan 2 550 mm uzunluğa kadar eşyaların yüklenmesini sağlıyor.

AMACIMIZ PAZAR PAYINI ARTTIRMAK

Tanıtım lansmanında konuşan Ürün Yönetimi Ekip Sorumlusu Murat Elal, Megane Sport Tourer hakkında şu açıklamaları yaptı:

Mégane Sport Tourer, Mégane Stationwagon ailesinin üçüncü nesli. Bu versiyonun ilk üretimi 1998 yılında yerli üretim olarak başladı. Türkiye’de 1.6 16V 110 bg benzinli, 1.5 dCi 85 ve 105 bg motor versiyonları, Expression ve Privilège olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak. Dinamik ve şık çizgileriyle öne çıkan bu yeni tasarımda teknolojik yenilikler dikkat çekiyor. Eller serbest kart sistemi, sürücü ve yolcu için farklı ayarlanabilen klima sistemi, Arkamys ses sistemi, bluetooth özellikli müzik sistemi, otomatik park freni ve ESP bunlardan birkaçı. 2008 yılında Mégane SW versiyonunun segment payı yaklaşık %50 olarak gerçekleşti. Mégane Sport Tourer ile amacımız Türkiye’de bu payı korumak ve arttırmak.


megane sport tourer 1.5 dCi 105 bg 1.5 dCi 85 bg 1.6 16V Bluetooth ESP Expression Hatchback megane Mégane Sport Tourer megane st Otomobil renault renault megane sport tourer station wagon wagon yeni megane sport tourer resimleri fiyatı özellikleri satın al iyi mi forum test

__________________

FORUMUMUZ VE LİNKLERİMİZ HERKESE AÇIK! BİZE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER!
HER TÜRLÜ KONUDA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ!
FACEBOOK http://www.facebook.com/huseyincancalisan

LimeWire Çalışan Sorunsuz Sürüm Burada!
İnternet Download Manager 5.19 Full Crack % 100 Çalışıyor Denendi
TIKLA İNDİR!!
Kullanıcın Sayfasını Ziyaret Et Gender_Bay Çevirimiçi durumu