Fugo Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Spotify üzerinde son olarak “Marslı Kadın” isimli parçanın sahibi olarak görülen ve dikkat çeken isim olmayı başaran Fugo kimdir ? hakkında bilinen bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

fugo kimdir gercek adi nedir

Kendisinin aslında kendi parçaları değil ve genellikle Şehinşah ve Cegisimli şarkıcıların parçalarını tekrardan düzenleyip yayınlıyor. Şarkıları yayınlayıp kazandığı paraları da asıl sahiplerine verdiği söyleniyor. Denetimli serbestlik stili isimli albüm ismi bile vardır. Birçok kişi hakkında kötü şeyler söylese de bazı kişiler de bu şekilde şarkıların tekrar gün yüzüne çıktığını söylemektedir. 444 bin gibi Spotify dinleyici sayısına dahi ulaşmıştır. Fugo gerçek adı nedir ? bu bilgi bulunmuyor ancak kendisinin bir yapım şirketi olabileceği biliniyor.

Ben, Alo, Marslı Kadın, 180 Km, Rap dersi, Karanlık olmadan, Sahneyi terkedin, Şehinşah güller & rhyme, Haşşaşin Marşı, Hayal, Her yer Flu, Vah Vahap Vah, Ambale oldum sevgilim gibi parçaları canlandırıp gün yüzüne çıkarmıştır.

Fugosensei isimli instagram hesabı olup kendisinin sensei isimli bir de medya şirketi olduğu görülüyor. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir